Čović isprozivao Split: Tim gradom upravlja Torcida, šačica idiota koja hoće da sruši ono što godinama gradimo (VIDEO)

ističe da je najveći grad u Dalmaciji poseban slučaj

  • 19

Predsednik Upravnog odbora Sportskog društva Crvene zvezde Nebojša Čović naveo je kako je napad huligana u Splitu na vaterpoliste zvezde primer kako da jedna šačica idota sruši nešto što se godinama gradi.

- Imamo regionalne lige u vaterpolu, rukometu, košarci i nije bilo nekih incidenata. U Beogradu se nikada nije dogodilo ništa slično. Da ne bi bilo zamene teza, to nije sukob navijačkih grupa Ovo je druga dimenzija, napadnuti su sportisti. Ovde se radi o organizovanom napadu, maskiranih ljudi, opremljenih šipkama, palicama, noževima - naveo je Čović.

On je upitao u čemu je probnlem i da su se prošetali rivom u trenerkama Crvene zvezde, kluba koji je došao da igra utakmica u Splitu.

- Split je postao grad slučaja, pre nekoliko godina su nacrtali kukasti krst na Poljudu. Oni se slično ponašaju kad dođu i Dinamo i Cibona. Oni imaju halucinaciju prema Zvezdi. Utisak je da tim gradom upravlja Torcida, a to svakako nisu vrednosti EU, čiji je Hrvatska član - poručio je Čović.

VIDEO: Ispovest vaterpoliste Zvezde o paklu u Splitu

VIDEO: Vaterpolista Zvezde opisao kako je pobegao od huligana

(Ttelegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    11. februar 2019 | 17:07

    Nije suština problema u tome što u nekoj zemlji ima huligana, ima ih u svim zemljama sveta, suština je da neki ljudi nikako ne žele da prihvate činjenicu da su svi Hrvati ustaški nastrojeni, da je celokupna nacionalna filozofija Hrvatske države zasnovana na reviziji istorije i temeljima ustaštva, mržnje prema Srbima i opravdavanja ubijanja Srba. To je nepobitna činjenica.

  • 🇷🇸

    11. februar 2019 | 15:53

    A ko kontrolise Krusevac da nije opet Torcida

  • srba

    11. februar 2019 | 17:53

    zasto idete po gradu da setate ,kada znate da smo ratovali pre deceniju ,. jesu li nam davili vojnike u istome tome Splitu su drzali nacisticki logor LORA ,. tamo ne treba ici niti oni nama treba da dolaze ,. nema pomirenja sa njima dok je svijeta,. oni su bolesni a mi se pravimo da smo kosmololiti nema toga biblija govori oko za oko zub za zub,.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA