≫ 

Određen pritvor napadačima na vaterpoliste Zvezde, policija traga za još dvojicom huligana!

Krenuo je obračun sa napadačima

  • 8

Dvojici 25-godišnjaka, koje je splitska policija uhapsila pod sumnjom da su u subotu popodne na Rivi prvo verbalno, a onda i fizički napali trojicu vaterpolista beogradske Crvene zvezde i jednog od njih lakše povredili, u Hrvatskoj je određen jednomesečni pritvor, dok je treći osumnjiceni 23-godišnjak pušten da se brani sa slobode.

Oni su pritvoreni jer ih je policija osumnjičila za krivično delo teške telesne povrede u pokušaju i krivično delo razbojništva, tokom kojeg su oduzeli klupski dres srpskim sportistima, prenela je Hina.

U subotu su na Rivi najpre verbalno, a zatim i fizički napadnuta trojica vaterpolista "Crvene zvezde".

Sportiste su, u nameri da im oduzmu klupska obeležja, više puta udarili šakama, nogama i palicama, a jedan od vaterpolista je, bežeći od napadača, skočio u more.

Kriminalističko istraživanje traje dok se ne pronađu još dvojica osumnjičenih za kojima policija traga od subote.

Ispovest vaterpoliste Zvezde o paklu u Splitu

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ortodox RS

    12. februar 2019 | 09:11

    Dobice robije koliko i oni 91 sto su udavili vojnika JNA pred ocima celog sveta.Dno dna je taj nazovimo evropski i fini svet.

  • DARKO 100%

    12. februar 2019 | 07:25

    Oni su imali i noz gde je vaterpolista zakacen po nozi srecom kad se taj huligan okliznuo i onda ga zakacio po nozi a da se nije okliznuo sta bi bilo onda , fali tu prava kvalifikacija mrznja na verskoj i nacionalnoj osnovi,i pokusaj ubistva i linc od strane gradjana Splita,vrlo neprijatna stvar kad u momentu ste prepusteni samo nekoj visoj sili da se desi cudo da ostanete zivi sobzirom na uzvrelu situaciju

  • Лицемер

    12. februar 2019 | 05:39

    Све је ово фарса. Хрватско правосуђе не осуђују ратне злочинце а сад ће као ове барабе да осуди. Срби не замлаћујте се Европом чија је чланица и Хрватска која је пуста као и Србија која није у ЕУ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA