≫ 

Srpski delfini potopili Rumune u Subotici, sa Hrvatima za prvo mesto!

U 5. kolu Evropa kupa naši "delfini" pokazali klasu još jednom

  • 0

Reprezentativci Srbije u vaterpolu u veoma podmlađenom sastavu ubedljivo su pobedili u Subotici Rumuniju sa 13:6 u meču 5. kola Evropa kupa. Pitanje pobvednika nije dolazilo u pitanje jer je naša selekcija već na poluvremenu imala pet golova viška 7:2 (3:1, 4:1), a posle trećeg perioda bilo je 11:4. U poslednjoj četvrtini bilo je to samo odrađivanje posla pa je ona završena rezultatom 2:2

U prvom susretu Srbija je pobedila u Rumuniji 13:6.Evropa kup je kvalifikaciono takmičenje za Svetsku ligu. Srbija je kao domaćin završnog turnira Svetske lige u Beogradu (18 - 23.juni) obezbedila učešće.

Rumuni su ostali na poslednjoj trećoj poziciji u grupi bez bodova, dok je Srbija prva u grupi sa 8 bodova ispred Hrvatske sa 7.

Srbija u sledećem 6. i poslednjem kolu gostuje ekipi Hrvatske u Sisku i biće to meč za prvo mesto. Mada su obe ekipe obezbedile učešće na završnom turniu ovopg takmičenja (5-7. april)

Foto: VSS

SRBIJA - RUMUNIJA 13:6

(3:1, 4:1, 4:2, 2:2)

Bazen Prozivka. Gledalaca: Sudije:Ahladotis (Grčka), Kovač - Šatlos (Mađarska). Igrač više: Srbija, Rumunija

SRBIJA: G.Pijetlović, Mandić,Tankosić, Radović, Lazić, Tomić, Drašović, Lukić, Janković, Vučinić, Stojanović, Velkić, Dobožanov. Selektor:Savić.

RUMUNIJA: Cik, Vančik, Gergeljfi, George, Fulea, Đorđesku, Priotesa, Dragomiresku, Kalin, Oanta, Sabo, Antipa, Abrudan. Selektor: Jordake.

Foto: VSS

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA