≫ 

Brutalna tuča na ragbi derbiju: Zvezda deklasirala Partizan, nije se znalo ko koga udara u žestokom klinču! (VIDEO)

Nemile scene u borbi za pehar

  • 3

U ragbiju 13 odigran je večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana za pehar Superkupa Srbije, što nije prošlo bez tuče.

Zvezda je na poluvremenu već vodila sa 32:6 i nastavila je dominaciju u narednih 40 minuta, pa je pehar prigrabila sa ukupnih 60:12, ali je bilo nemilih scena i ovaj put.

Već smo u novembru videli brutalnu tuču, nešto slično se i sada dogodilo, što možete pogledati na snimku, od osmog minuta i 30. sekunde drugog poluvremena, pri 44:6 za Zvezdu.

Tada je posle obaranja jedan od igrača Partizana počeo da pesniči ragbistu Zvezde dok je ležao na zemlji, što je izazvalo potpuni haos.

Foto: RLK Crvena zvezda
Foto: RLK Crvena zvezda

Mogli bi se reći da je situacija bila 50-50 po pitanju onih koji su želeli da razdvajaju i nastave kavgu, ali su se strasti smirile i meč je priveden kraju.

Posle utakmice, sve je završeno u nešto boljem i prijateljskom tonu, ragbisti večitih su se zagrlili i zajedno pozirali za fotografisanje, pre predaje pehara crveno-belima, koji su potvrdili dominaciju na domaćoj sceni.

Foto: RLK Crvena zvezda
Foto: RLK Crvena zvezda
Foto: RLK Crvena zvezda

VIDEO: I na jučerašnjem derbiju došlo je do čarki

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA