≫ 

VK Partizan moli Vučića za pomoć: Samo ti možeš da nas spasiš od gašenja!

Na gostovanje Splitu, Partizan je otišao samo zato jer je domaćin odlučio da plati hotel crno-belima

  • 76

Velikoj krizi u Vaterpolo klubu Partizan se ne nazire kraj, pa je tako gašenje sve izvesnije, a kako u klbu kažu, "još samo trofeje nisu popisali" - za sada. 

Tako, kako prenosi Danas, direktorka najtrofejnijeg srpkog vaterpolo kluba Tatjana Rakas kao jedino rešenje vidi predsednika Aleksandar Vučić, za kojeg veruje da može da reši problem kluba.

- Da ne okolišam i da se ne lažemo, mislim da je jeidni spas za Partizan da se priča sa predsednikom države Aleksandrom Vučićem. Deluje da sve ostalo na žalost nije rešenje. Stvari tako izgledaju da je verovatno samo predsednik kadar da donese odluku i da preseče ovu agoniju Partizana. Sistemskog rešenja nema ni na vidiku, a nisam sigurna da li ćemo kao klub preživeti do kraja sudskog spora sa Opštinom Voždovac. 

Tatjana Rakas iz perioda dok je radila u FK Partizan Foto: MN Press

Dug od 400 miliona dinara, blokada računa koja traje duže od 1000 dana samo su neki od problema sa kojima se crno-beli suočavaju u poslednje vreme. 

- Izuzetno mi je teško da kažem da se Partizan gasi. To nije nikakvo spinovanje, to su činjenice. Mi nemamo nikakva sredstva, a nemamo ni sponzore. Sva rešenja smo iscrpeli.Opet ćemo pokušati da donacijama nešto prikupimo, ali sve je to kratkoročno, a ne sistemsko rešenje. Struja, voda, grejanje, neisplaćene zarade, sve nas to pritiska.

- Ne plaćamo redovno struju još od 2011. godine, kada smo poslednji put igrali Ligu šampiona. Još tada na čuvenom dočeku, na balkonu je rečeno da za struju, vodu i ostale tekuće potrebe ne moramo da brinemo i da će to biti rešeno. Međutim, to nikada nije rešeno kroz papire, već samo usmeno - zakljuluje ona.

Da podsetimo, Partizan će ipak odigrati meč sa Jadranom u Splitu, jer je na gostovanje otišao uz pomoć hrvatskog kluba koji je platio hotel crno-belima.

Debakl Partizana protiv Jadrana: Nezadovoljni navijači vikali "Uprava napolje"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • blam

    20. mart 2019 | 12:26

    Barem im braća izašla u susret..njih ne guraju u more.

  • Marko

    20. mart 2019 | 11:35

    Sport je ponos ove zemlje verujem da ce im izaci u susret.

  • Mix

    20. mart 2019 | 12:47

    Gasenjem VK Partizan, gasi se i vaterpolo u Srbiji i to mora svima da bude jasno!!! Ako se Fk cz pomogla sa 30 miliona moze i VK Partizan sa 3 miliona!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA