≫ 

Nema votke i šampanjca, a izvinite i zbog smrada: Džošua zarađuje milione, a odmara se u pocepanoj fotelji (VIDEO)

Ništa specijalno, ali mi završava posao, kaže Džošua

  • 2

Britanski bokser Entoni Džošua i šampion sveta u WBA, IBF i WBO kategoriji u mesecima pred borbu živi u prosečnom stanu, iako je do sada zaradio oko 115 miliona evra.

Osvajač zlatne olimpijske medalje iz Londona 2012. trenira u Šefildu i to je recept da ima mir kako bi se što bolje spremio.

Prvog juna će se u Njujorku boriti protiv Džerela "Big bejbi" Milera i svoju ustaljenu rutinu ne želi da menja, kao ni svoj nameštaj ili stvari koje, kako kaže, i dalje funkcionišu.

- Verovatno ste primetili istrošen nameštaj, nismo ga menjali sedam godina jer postoji jedna stara izreka: ako nije pokvareno, ne popravljaj ga. Udoban je, radi. Mogu da se opustim i to je ono što mi treba pa nemam zašto da ga menjam - rekao je Džošua.

Snimio je video sličan onom iz popularne MTV emisije "Cribs", pa je između ostalog otvorio i svoj frižider.

- Nažalost, nema šampanjca ili votke, Ciroka, samo Supermalt i hladni ceđeni sok - kaže Džošua, sa kojim u stanu živi i prijatelj Dejvid Gansa, zadužen da pomogne u pripremi borbi i kondiciji Britanca. Sa njima je u stanu i Džošuin pas.

- Izvinite zbog smrada, ovo je ipak "komunalni" WC. Nismo ništa menjali i jer je ovde mirno, svako ima svoj prostor i dobar san... Najbolje od svega je što je teretana dva minuta ni put, nema saobraćaja i takvih stvari - kaže Džošua.

VIDEO - Veljko Ražnatović vezao šestu pobedu u boksu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    20. mart 2019 | 19:16

    Tu boravi tokom treniranja za borbu. Inace covek zivi u vili od nekoliko miliona funti tako da ne brinite se vi.

  • Др

    21. mart 2019 | 06:57

    Само се ти зезај, једног дана ће наш Вељко да те разбије!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA