≫ 

Paraušić dominirao u skokovima u vodu na Trofeju Beograda!

Završen je 17. međunarodni miting "Trofej Beograda" na kome su srpski skakači ostavili odičan utisak

  • 0

Srpske nade u skokovima u vodu opravdale su očekivanja na 17. Trofeju Beograda koji se tokom vikenda održavao na bazenu Tašmajdan. U konkurenciji 16 klubova iz pet zemalja, osvojili su 15 medalja, od kojih dve zlatne, 7 srebrnih i 7 bronzanih. U ekipnom plasmanu Čukaričkom je pripalo drugo mesto.

Juniorski reprezentativci od kojih se najviše o ičekivalo, dobro su se nosili sa jakom konkurencijom. Nikola Paraušić je bio naš najuspešniji pojedinac. Pripalo mu je zlato na tornju, srebro u sinhro skokovima sa Ivanom Nikolićem i dve bronze sa daske od 1 i 3 metra.

I devojke su bile dobre Tara Nikolić je pobedila na tornju, Emilija Matijević je sa odličnim rezultatom bila druga na dasci 1 metar, a zajedno su osvojile treće mesto u sinhro skokovima.

Foto: Savez za skokove u vodu

Vredni pohvale su i mlađi kadeti, Tara Vesić je bila druga na dasci 1 metar, dok je Aleksi Teofiloviću pripalo srebro na dasci 3 metra i bronza na tornju, a Bogdanu Saviću druga poѕicija na dasci 1 metar..

Кod starijih juniora Ivan Nikolić bio je drugi na dasci 1 metar i treći na tornju, Nađa Salom druga na tornju,a Nemanja Mirosavljević treći na dasci 1 metar. Prvo odličje na međuradnim takmičenjima prilao je pionirki Anđeli Vuletić, trežeplasiranojj na dasci od 1 metra.

Uz pomoć i podršku Grada Beograda, SSV Beograda i SSV Srbije su uspešno organizovali takmičenje koje je u neku ruku bilo generalna proba za Кup Mediterana koji će se održati krajem jula na bazenu Tašmajdan, a na kojem će učestovati i skakači iz Rusije, Amerike, Velike Britanije, Italije..

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA