≫ 

Da probamo da pobedimo u Hrvatskoj: Srpski rukometaši u "nemogućoj" misiji (VIDEO)

Rukometaši Hrvatske i Srbije igraju u nedelju u Zadru novi meč kvalifikacija za EURO 2020.

  • 1

Rukometaši Srbije pred domaćom publikom prikazali su se u odličnom svetlu protiv Hrvatske, a sada se nadaju da mogu da naprave iznenađenje u Zadru u revanš meču kvalifikacija za Euro 2020.

U remiju Srbije i Hrvatske (25;25) bilo je dosta pozitivnih aspekata koji daju razlog za optimizam da je Rukomet ponovo na pravom putu. Novi meč na programu je večeras (20.10 RTS) u Zadru i ako naši momci ponove igru iz prvog meč, mogu da se nadaju pozitivnom rezultatu.

VIDEO: Srpska deca oduševila Hrvate: Čestitali im posle utakmice i pozdravljali se s njima

Stefan Vujić zadovoljan je prikazanim, ali veruje da je Srbija mogla i bolje. Najavljuje da će ‘Orlovi’ da budu na visini zadatka u revanšu.

Nismo uspeli da se odlepimo u drugom poluvremenu, to nas je najviše koštalo. Mogli smo da ih pobedimo u ovom meču. Možda bih prihvatio bod pred ovaj meč, ali ići ćemo i u Hrvatsku da probamo da pobedimo. Idemo u svaki meč sa ciljem da pobedimo. Mislim da smo na dobrom putu, mislim da možemo da igramo sa svima -rekao je Vujić.

VIDEO: Zelenović: Moramo da popravimo glupe greške koje smo pravili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA