≫ 

Slavio odlazak druga u NFL i Džajantse, a onda je ubijen na ulici: Strašna tragedija u Kanzasu, svi su ostali u šoku (FOTO)

Trebalo je da slave, Simons je umesto toga ubijen

  • 0

Dvejn Simons, student univerziteta Vašburn ubijen je u nedelju ujutru posle pucnjave na ulici u Topeki (Kanzas) dok je sa svojim prijateljem slavio odlazak u NFL ligu.

Njegovog prijatelja sa univerziteta Korija Balentajna su samo nekoliko sati ranije na NFL draftu birali Njujork Džajantsi.

Policiji je pucnjava van kampusa univerziteta prijavljena oko 45 minuta iza ponoći, a Balentajn je ranjen, ali se očekuje da se potpuno oporavi.

Njegova rana nije opasna po život i trebalo bi da sve bude u redu za nekoliko nedelja. Policija Topeke je u međuvremenu pokrenula istragu i traga za ubicom ili ubicama Dvejna Simonsa.

Da sve bude još tužnije i poprimi veću ironiju, samo nekoliko sati ranije je Balentajn tvitovao da sve "može da ide samo nabolje".

- Sve je samo suludi san dok se ne desi. Ne mogu da objasnim ono što trenutno osećam. Da se zahvalim i ljudima koji su mi rekli da izaberem realniju karijeru. Ovo je stvarnost koliko može da bude. Hvala Džajantsima što su verovali u mene. Odavde mogu da idem samo gore - napisao je on na društvenoj mreži.

U međuvremenu se oglasio i klub koji je draftovao Balentajna saopštenjem u kom Džajantsi navode da su pričali sa Balentajnom i da će maksimalno podržati porodicu poginulog Simonsa u teškim trenucima.

- Svaki put kad izgubimo studenta je tužno, ali posebno je bolno kad ga izgubimo ovako bezumnim činom. I Dvejn i Kori su bili pravi primeri i predstavnici svog tima. Užasno je što je tako završen dan u kom je trebalo da se slavi i Dvejnov napredak pred sledeću sezonu na Univerzitetu, ali i Korijev početak profesionalne karijere - naveo je Vašburn u svom saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA