≫ 

Škola odbojke Edina Škorića nastavlja da niže uspehe!

Da uspeh bude još veći, Edinov tim pobedio je u konkurenciji 247 ekipa i 42 odbojkaška kluba, a on je izabran za najboljeg trenera turnira

  • 0

Bivši odbojkaški as, Edin Škorić, posle više nego uspešne igračke karijere nastavio je da se bavi odbojkom u ulozi trenera mlađih kategorija, gde takođe niže uspehe i pobede. proteklog vikenda, odbojkašice njegove škole odbojke "Hot volley" osvojile su jedan od najznačajnijih street turnira na ovim prostorima - "Street Volley Apatin". Da uspeh bude još veći, Edinov tim pobedio je u konkurenciji 247 ekipa i 42 odbojkaška kluba.

- Street Volley Apatin je poslednje četiri godine najmasovniji i najveći turnir u uličnoj odbojci u Srbiji i regionu. Na 20 mini odbojkaških terena, dužinom cele glavne ulice Srpskih Vladara u Apatinu, takmičilo se 247 ekipa, u osam uzrasnih kategorija. Više od 100 trenera su doveli u Apatin 1.250 dečaka i devojčica, a 20 sudija sa teritorije Vojvodine su odlično odsudili oko 300 utakmica, a moje odbojkašice su uzele zlato i učinile da se osećam najponosniji i najsrećniji trener u ovom delu Univerzuma, kaže Škorić.

Edin Škorić je, pored prvog mesta njegovih odbojkašica, iz Apatina poneo i titulu najboljeg trenera na turniru.

Edin Škorić, Turnir Street volley Apatin Foto: Privatna arhiva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA