≫ 

Pljuskovi pomerili završnicu Svetske lige: Vaterpolisti Srbije će igrati u neočekivanom terminu

Ipak je došlo do promene

  • 1

Vremenske nepogode i obilne padavine koje poslednjih dana pogađaju Beograd primorale su organizatore Finalnog turnira Svetske lige u vaterpolu da promeni termine odigravanja utakmica tokom vikenda u završnici takmičenja.

U subotu i nedelju utakmice za razigravanje za plasman igraće se u prepodnevnim terminima od 10.00 i 11.45, dok će se polufinalni mečevi u subotu (22. juna), odnosno utakmica za treće mesto i finale u nedelju (23. juna), igrati od 15 i 16.45 časova.

- Bili smo primorani da donesemo ovakvu odluku kako bismo osigurali da se svi mečevi odigraju u planiranom roku. Na vremenske prilike, odnosno u ovom slučaju neprlike, nismo mogli da utičemo, ali smo ipak morali da se prilagodimo situaciji i pronađemo rešenje koje će nam omogućiti da se turnir neometano privede kraju. Pozivamo publiku da i tokom vikenda u velikom broju dođe na otvoreni bazen SC Tašmajdan i pruži podršku našim vaterpolistima - konstatovao je generalni sekretar Vaterpolo saveza Srbije Nemanja Marijan.

Srbija, čiji je sponzor Uniqa osiguranje, pobedila je u sredu Hrvatsku sa 11:10 u napetoj završnici i upisala je drugi trijumf u grupi B posle Australije (12:8). Srbija poslednji meč u grupi igra protiv Kazahstana u četvrtak popodne.

VIDEO - Prlainović: Svi sportovi favorizuju napadače, pa tako treba i vaterpolo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA