≫ 

Svaka naša utakmica sa Hrvatima je luda: Mitrović iskren posle velikog trijumfa! (VIDEO)

Stefan Mitrović je odigrao mnogo ludih utakmica sa Hrvatima, a ova je bila jedna od takvih

  • 0

Srbija, čiji je sponzor Uniqa osiguranje, je još jednom osvojila Svetsku ligu pobedom protiv Hravstke u finalu 12:11, ali još važnije je to da su naši "delfini" obezbedili plasman na Olimpijske igre u Tokiju gde će braniti zlato. Utakmica je odigrana po neverovatnom pljusku u poslednjoj četvrtini, ali to nije smetalo da stadion Tašmajdan bude krcat.

Na pitanje da li je odigrao luđi meč sa Hrvatima do sada krilo našeg tima Stefan Mitrović je kao iz topa odgovorio:

- Svaka naša utakmica sa Hrvatskom je luda na svoj način. Ova je definitivno bila bitna za nas jer smo igrali pred domaćom publikom i zato što smo se borili za prvu priliku da izborimo olimpijsku vizu. Uspeli smo u tome. Ušli smo u meč dosta stegnuto, sa dosta grešaka, ali pokazali smo po ko zna koji put zašto smo ekipa kakva jesmo.

Vaterpolo Srbija - Hrvatska, Stefan Mitrović, vaterpolo reprezentacija Srbije Hrvatske Stefan Mitrović standardni član reprezentacije već više od 10 godina Foto: Tanjug/AP

- Branili smo i odbranili tutulu u Svetskoj ligi, uspeli smo da napravimo preokret pokazali smo da to možemo. Hvala momcima što su mi ukazali poverenje i što su ovde sa mnom i hvala publici što nas je bodrila, zaista smo osetili tu energiju u bazenu", rekao je nakon meča Stefan Mitrović.

Ne seća se Mitrović šta im je selektor rekao pri rezultatu 4:1 za Hrvatsku.

- Nije ni važno šta se desilo ili nije. Važno je da smo došli do pobede. Očekuje nas Svetsko prvenstvo tako da sada treba da se odmorimo što bolje možemo i da za koji dan ponovo uskočimo u bazen, a verujte nije lako - dodao je Mitrović.

VIDEO: Najlepši trenutak finala sa Hrvatskom: Zlato u rukama vaterpolista Srbije

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA