≫ 

Kabanice, kišobrani i mokre majice: Srbe ni strašno nevreme nije sprečilo da bodre Delfine (VIDEO)

Filip Filipović je posle finala sa Hrvatima rekao da se cela ekipa poklanja navijačima Srbije, a evo i zašto

  • 5

Vaterpolisti Srbije, čiji je sponzor Uniqa osiguranje, pobedili su Hrvatsku u finalu Svetske lige na Tašmajdanu u gotovo nemogućim vremenskim uslovima na otvorenom bazenu.

Kiša je počela da pljušti pred četvrtu četvrtinu napete utakmice u kojoj je naša ekipa pobedila 12:11, ali to veliki broj navijača nije omelo u želji da finale isprati do kraja.

Foto: Printscreen Telegraf

Tribine su bile pune pred početak, deo navijača se sklonio pod nadstrešnice kada je pljusak počeo, ali je mnogo njih ipak ostalo pored bazena. Među njima je bio i nekadašnji reprezentativni golman Denis Šefik.

Jedni su skinuli majice, drugi su se "pomirili sa sudbinom" da će biti natopljeni, treći su se sakrili ispod suncobrana, četvrti došli opremljeni kabanicama i kišobranima, ali su ostali na Tašu.

Foto: Printscreen Telegraf

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku na početku teksta.

VIDEO - Dejan Savić vrlo zadovoljan zlatom u "nemogućim uslovima" za igru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🇷🇸 🥇🇷🇸

    23. jun 2019 | 23:09

    💪💪💪

  • Sramota

    23. jun 2019 | 23:42

    Ne navijam za Srbiju u vaterpolu ma sta god igrali i protiv koga dok se ne pomogne najtofejnijem vaterpolo klub na svetu.

  • Zoran

    24. jun 2019 | 07:23

    Evo sad imaju priliku da shvate naši fudbalski klubovi kada će im na stadionima biti više od 300-400 navijača. Onog momenta kada budu bili kao ovi momci, ginuli za dres i grb koji nose. E tad neće moći nikisa da ih spreči.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA