Indeks: Hrvatska reprezentacija dočekana gospodski, himna pozdravljena džentlmenskim aplauzom

Hrvatska vaterpolo reprezentacija dočekana je gospodski u Beogradu u finalu Svetske lige, piše hrvatski portal Indeks.

  • 11

Ovaj medij prenosi da je deset hiljada navijača na Tašmajdanu - bez zvižduka, džentlmenskim aplauzom pozdravilo himnu Hrvatske, kao i pre četiri dana kada je igrana utakmica u grupi.

- Hrvatska himna uredno je intonirana, nije se čuo nijedan zvižduk. Tek po završetku nekoliko je gledatelja uputilo par zvižduka, no onda ih je progutao snažan pljesak - navodi Indeks.

Portal je posebno ukazao i na prijateljstvo selektora Hrvatske i Srbije - Ivice Tucka i Dejana Savića.

- Publika u Srbiji pažljivo prati primer selektora s obe strane. Veliko prijateljstvo i pravo ogledalo sporta pokazali su svima Ivica Tucak i Dejan Savić, dva selektora i veliki prijatelji koji su zajedništvom dali pravi primer igračima, ali i svim prisutima na Svetskoj ligi - piše Indeks, podsećajući na primere prijateljstva dvojice stručnjaka u nekim odlučujućim utakmicama koje su igrale dve svetske vaterpolo sile.

U finalu Svetske lige, Srbija, čiji je sponzor Uniqa osiguranje, u Beogradu je po jakom pljusku savladala Hrvatsku sa 12:11.

VIDEO - Beograđani dostojanstveno ispoštovali himnu Hrvatske

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cg

    24. jun 2019 | 00:04

    Svaka cast!

  • ortodox RS

    24. jun 2019 | 06:14

    Tako i vi fini gosponi docekate nas u Splitu.Sram da vas bude!

  • rat i mir

    24. jun 2019 | 04:06

    Oduvek smo bili gostoprimljivi, dostojanstveni! Ali to na ove krvate ne ostavlja nikakav utisak! Opet ce srpski sportisti biti vredjani, srpska himna ispljuvana a poneki ce se kupati na splitskoj rivi bezeci od pomahnitale grupe usrasa, koji vitlajuci nozem traze da kolju jednog srbina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA