Kik boks spektakl u Jagodini: "Palmini tigrovi" - Grčka 3:3

Vrhunski kik boks spektakl pred više od 6.000 gledalaca

  • 0
Kik Boks Palmini tigrovi

Foto: Tanjug

 Na međunarodnom, 22. kik boks turniru, koji svake godine na Ivanjdan, 7. jula, organizuje Kik boks klub "Palmini tigrovi" iz Jagodine, sinoć su reprezentativci "Palminih tigrova" boksovali nerešeno sa reprezentacijom Grčke 3:3.

Meč je, po proceni organizatora pratilo više od 6.000 gledalaca, a održan je, zbog kiše, u Sportskoj hali JASA u Jagodini. Takmičenje je otvorio guverner egipatskog Guvrenata Crveno more Ahmed Abdalah.

Mečeve su pratili i prvi potpredsednik Vlade i ministar inostranih poslova Ivica Dačić, ministr Aleksandar Antić i Zoran Ðorđević, ambasadori i predstavnici stranih ambasada u Srbiji: Egipta, Palestine, Kine, Bugarske, Gvineje, predsednik Kik saveza Srbije Srđan Bugarčić.

Kik Boks Palmini tigrovi

Foto: Tanjug



Njihov domaćin je bio vlasnik "Palminih tigrova", predsednik Skupštine grada i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković - Palma.

Mečevi su održani u kategoriji K1 i lou kik.

Na ovom turniru do sada su učestovale reprezentacije: Italije, Rusije, Bugarske, Hrvatske, Turske, Španije, Ukrajine, Francuske, Mađarske, Makedonije, BiH, Poljske, Belorusije, Kazahstana, Češke, Portugalije, SAD...

Kik Boks Palmini tigrovi

Foto: Tanjug



Reprezentativci "Palminih tigorova", pobedili su 17 puta, izgubili su od reprezentacije Portugalije, Rusije i SAD, sa Kazahstanom su boksovali nerešeno i sada sa Grčkom.

Vlasnik i osnivač "Palminih tigrova" je Dragan Marković - Palma, koji je rođen i živi u Končarevu i slavi Ivanjdan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA