Savić oprezan posle potapanja Grka: Ne smemo da poletimo!

Trener "Delfina" smatra da je naš tim prikazao ozbiljnu igru sa igračem manje

  • 0

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić, posle pobede protiv Grčke (9:3) i direktnog plasmana u četvrfinale Svetskog prvenstva u Južnoj Koreji, rekao je da tim odigrao dobru partiju, ali da ta pobeda za njega ništa ne znači.

- Ozbiljna predstava Srbije sa igračem manje. To je važan segment kada se igra protiv ekipe kakva je Grčka jer može da te dovede u problem sa isključenjima. Doprinelo je ovo pobedi. Ova pobeda ništa ne znači, ne smemo da poletimo. Još ništa nismo uradili- rekao je Savić za sajt Vatepolo saveza Srbije.

Vaterpolista Sava Ranđelović rekao je da je očekivao teži meč protiv Grka.

- Sve smo uradili u odbrani što smo želeli, nisu dali gol pune dve četvrtine. Tek sada slede prave utakmice. Ima vremena da se što bolje pripremimo za rivala, a mislim da će to biti Španija- rekao je Ranđelović.

Golman Dimitrije Rističević bio je neprikosnoven na golu i meč je završio sa čak 16 odbrana.

- Naš adut je uvek odbrana. Danas je bila odlična, sa igračem manje smo se dobro branili. Ostavili smo ih na tri gola, a to reprezentaciji kakva je Grčka nije ni malo lako da se uradi. Sada imamo vremena da predahnemo, ali i da se pripremimo za naredni meč. Verujem da će to da bude Španija a nama je najvažnije da zadržimo ovakav ritam i da budemo još bolji. I verujem da će tako da bude- rekao je Rističević.

Vaterpolo tim Srbije, čije je zvanično osiguranje UNIQA, u četvrtfinalu, 23. jula, igraće protiv pobednika meča osmine finala između Španije i Japana.

VIDEO- Bobi Marjanović o Svetskom prvenstvu, vožnji traktora i glumačkoj karijeri

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA