≫ 

Srbin osvojio milion dolara na pokeru: Nesuđeni veterinar sa 30 godina ostvario američki san! (FOTO)

Miloš Škribić posle Srbije, živi u San Dijegu i spada u sam "pokeraški krem"

  • 2
Poker Miloš Škrbić Foto: Tanjug/AP

Jedan od najboljih srpskih i svetskih pokeraša Miloš Škrbić osvojio je milion dolara na najvećem svetskom takmičenju u pokeru u Las Vegasu.

On je uspeo da stigne do finalnog stola, a zanimala ga je samo pobeda.

- Samo računam prvo mesto. Biću razočaran ako bude drugačije. Da mi sada poudite drugo mesto, odbio bih. 

Ipak, na kraju, učešće je završio kao poslednji, deveti, ali je i pored toga zaradio milion dolara, od mogućih 10, koliko je osvojio prvoplasirani.

- Uspeo sam da uradim ovo zbog ljudi u Srbiji. Najviše sam razočaran zbog njih - rekao je Škrbić posle partije i dodao:

- Nisam siguran da ću ponovo doći da igram, planirao sam da energiju uložim u kompaniju koju vodim. To je veliki projekat na kome radim. Što se tiče ovoga, verovatno bih mogao da se vratim "keš igrama". Teško da ću igrati turnire. Više volim da igram partije u novac, to mi više leži. Mislim da tu treba više veštine.

KO JE NAJBOLJI SRPSKI POKERAŠ

Škrbić je do sada u karijeri zaradio 2,670,572 dolara i po tome je 593. igrač u istoriji. Ovaj tridesetogodišnjak koji je tokom poslednjih 5 godina igrao "u novac", popularne "keš partije", okrenuo se turnirima gde je samo tokom 2018. godine došao do 1, 450, 295 dolara, tako je barem prema navodima HendonMob-a.

Poker Miloš Škrbić Foto: Tanjug/AP

Zanimljivo, trenutno živi u San Dijegu, a pre karijere sa kartama, studirao je veterinu u Srbiji, a kako prenose mediji u Americi, posle samo godinu dana, odlučio je da napusti fakultet i započne studije u SAD-a, gde se primarno bavio računarima.

- Definitivno sam imao neke dobre "ruke". Takođe, imao sam dobra predviđanja, i "pozive". baš se osećam dobro, sve ide baš kako treba - rekao je jednom prilikom i dodao da je njegovatajna u opuštenosti koju ima tokom partija i deljenja. 

Pre poslednjeg turnira, bio je vrlo samouveren, a baš kao što i mnogi sportisti iz Srbije često kažu, za njega se računa samo pobeda.

Ipak, na kraju je slavio Nemac Hosein Ensan.

Poker Miloš Škrbić Foto: Tanjug/AP
Poker Miloš Škrbić Foto: Tanjug/AP
Poker Miloš Škrbić Foto: Tanjug/AP
Poker Miloš Škrbić Foto: Tanjug/AP
Poker Miloš Škrbić Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA