≫ 

Srbija potučena od Italije u borbi za Olimpijske igre u Tokiju! (FOTO)

Odbojkaši Srbije poraženi su od Italije u Bariju u direktnoj borbi za Olimpijske igre u Tokiju naredne godine

  • 8
Foto: FIVB

Italijani su pobedili srpski tim sa 3-0 u setovima, 25:16, 25:19 i 25:19, a izabranici Nikole Grbića nisu mogli da se suprotstave boljem protivniku nakon pobeda nad Kamerunom i Australijom.

Najefikasniji su u našem timu bili Marko Ivović sa sedam, Srećko Lisinac i Uroš Kovačević sa po šest, a Dražen Luburić je imao pet poena. Kod Italijana je Ivan Zajcev imao 13, a Osmani Huantorena osam poena.

Foto: FIVB

Srbija ovim nije izgubila sve šanse da se plasira na OI, jer je naredna prilika u Srbiji od 6. do 12. januara kada se budu igrale kvalifikacije u našoj zemlji.

Italijani su od starta meča bili agresivniji i bolje su napadali. Bili su konkretniji i to pokazali već pri rezultatu 8:2 u prvom setu kada su ga i prelomili i posle samo povećavali prednost.

Foto: FIVB

Srbija je u drugom setu bila nešto konkurentnija i poenima je donekle držala priključak, ali je epilog bio isti kao i u prvom setu. Treći set je doneo vođstvo naše reprezentacije 8:6 u ranoj fazi.

Reagovao je tada italijanski selektor koji ništa nije hteo da prepušta slučaju, pa su Azuri vrlo brzo preokrenuli rezultat i kasnije rešili meč u svoju korist.

Na Olimpijske igre za sada idu Japan kao domaćin, Argentina, Poljska, SAD, Rusija, Brazil i Italija, a spisak popunjava i pet reprezenteacija pobednica kontinentalnih kvalifikacija iz Evrope, Afrike, Azije, Severne, Južne, te Centralne Amerike i Kariba.

VIDEO - Bivši reprezentativac Srbije pojačao Vojvodinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ser Zile

    11. avgust 2019 | 23:59

    Procitana igra i mislim da je odavno bilo vrijeme za promjenu na kormilu reprezentacije.

  • NekoKo

    11. avgust 2019 | 23:50

    Vreme je za novog selektora!

  • Ja...RS

    12. avgust 2019 | 09:00

    Molim bez glupih komentara, izgubili pa sta. Sada ispade da su Italijani maciji kasalj e pa nisu nego su mnogo jaki a nasi su pruzili dobar otpor svaka cast za borbenost i vise srece drugi put. 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA