≫ 

Milica i Strahinja pobedama do polufinala Svetskog Kupa

U poslepodnevnom programu prvog dana Svetskog kupa u kajaku i parakajaku za seniore u Segedinu, veslane su kvalifikacije u disciplinama na 200 metara

  • 0
Milica Starović Foto: Nina Jelenc/Kajakaški savez Srbije

Boje Srbije branilo je dvoje kajakaša i oboje su odlično izveslanim trkama izborili mesta u polufinalu.

Milica Starović plasirala se u polufinale jednoseda na 200 metara. Starovićeva je pobedila u svojoj kvalifikacionoj grupi, pošto je najkraću deonicu izveslala za 39.75 sekundi. Za mesto u finalu, Milica će se boriti u petak od 16 sati i 18 minuta.

Strahinja Stefanović Foto: Nina Jelenc/Kajakaški savez Srbije

Kvalifikacije u jednosedu na 200 metara obeležila je Novozelanđanka Lisa Karington koja je u svojoj kvalifikacionoj grupi pobedila, pošto je stazu izveslala za neverovatnih 38 sekundi i 53 stotinke, što je najbrže vreme izveslano u toj disciplini.

Mesto u polufinalu u jednosedu na 200 metara izborio je Strahinja Stefanović. I Strahinja je trijumfovao u svojoj kvalifikacionoj trci koju je izveslao za 33.97 sekundi. Za mesto u finalu, kao pobednik jedne od ukupno osam kvalifikacionih grupa, Strahinja će se boriti u petak od 16 sati i 33 minuta.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA