≫ 

Odbojkašice "gaze" redom, Srpkinje u četvrtfinalu Evropskog prvenstva!

Izabranice selektora Terzića savladale Rumuniju 3:0 i bez najbolje poenterke Tijane Bošković

  • 5
odbojkaska reprezentacija Srbija Bugarska odbojka zene Foto: CEV.eu

Najbolje srpske odbojkašice plasirale su se u četvrtfinale Evropskog prvenstva, pošto su u Ankari rezultatom 3:0 (25:20, 25:17, 25:23) savladale Rumunke, pa su tako nastavile pohod ka odbrani trona.

Naredne rivalke našim devojkama biće Bugarska koja je savladala Azerbejdžan.

Važno je napomenuti da je selektor Terzić za ovaj meč dao sebi luksuz da odmori našu najbolju igračicu Tijanu Bošković, nije bilo potrebe da je forsira protiv autsajdera, ujedno je i isprobao opcije sa igračicama koje su do sada imale manju minutažu.

Nisu naše devojke odigrale savršenu partiju, ali isto tako sve vreme su vladale situacijom i sigurnom partijom došle do očekivane pobede.

- Nismo počele utakmicu dobro, ne znam šta je razlog tome. Možda je i ovo bila prilika za igračice koje nisu u prvoj postavi da se nametnu, da se proba sa njima. Rumunija nije rival na našem nivou, plasirale smo se u četvrtfinale i zbog toga moramo da budemo zadovoljne, moramo da budemo srećne - rekla je posle meča Maja Ognjenović.

Srpske odbojkašice će svoj četvrtfinalni duel odigrati u sredu od 16 sati.

Foto: wikipedia

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA