≫ 

Najbolji evropski rukomet u narednih pet godina na Areni sport

Ljubitelji rukometa moćiće da uživaju na istom mestu

  • 3

U toku avgusta, DAZN Group and Infront, agencija koja je zvanični partner u oblasti PR i marketinga evropske rukometne federacije i televizija Arena sport potpisali su ugovor po kojem će ova regionalna sportska televizija imati prava prenošenja svih klupskih i nacionalnih takmičenja pod okriljem evropske rukometne Fedracije, EHF.

Konkretno, Arena sport potpisivanjem ugovora sa DAZN Group and Infront obezbedila je gledaocima u regionu direktne prenose utakmica sa evropskih prvenstava u rukometu za 2022. i 2024. godinu u obe konkurencije. Ugovor takođe podrazumeva i prenose mečeva sa kontinentalnih rukometnih turnira na pesku 2021. i 2023. godine uključujući i kvalifikacione susrete za ova nadmetanja.

Ono što publiku u regionu možda i najviše zanima jesu utakmice EHF Lige šampiona. Najbolji muški i ženski rukomet u Evropi ostaje na programima Arene sport sigurno do 2024. godine, odnosno u narednih pet sezona, na veliko zadovoljstvo gledalaca u regionu.

Nakon potpisivanja ugovora gneralni sekretar EHF-a gospodin Martin Hauslejtner, nije krio zadovoljstvo učinjenim.

- Ugovor pokazuje snagu našeg partnerstva sa DAZN Group and Infront na daljem jačanju popularnosti rukometa širom Evrope. Balkanski region ima dugu rukometnu istoriju, i iz tog razloga smo izabrali za emitera snažnu medijsku kuću, koja naša takmičenja može da ponudi širokom auditorijumu na prostoru bivše Jugoslavije – istakao je gospodin Hauslejtner.

Slično zapažanje imao je i gospodin David Šlezak, generalni direktor Marketinga EHF

- Arena Sport je prethodnih sezona bio naš pouzdan partner kada je u pitanju EHF Liga šampiona. Zahvaljujemo im se na posvećenosti rukometu tokom prethodnih sezona. Uvereni smo da će nam produženje saradnje do 2024. godine, dodajući takmičenja za evropsku rukometnu ligu i EHF kup, omogućiti da najbolje predstavimo klupska takmičenja EHF-a na ovom važnom tržištu. – konstatovao je David Šlezak.

VIDEO: Srbija dala najluđi gol svetskom prvaku u rukometu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dex

    11. septembar 2019 | 09:00

    Bravo baš mi je to trebalo.... Bolje jw da prenosite španski, engleski, nemački fudbal.... SK je najbolji sportski kanal !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA