Kovač optimista pred meč sa Češkom: Nezgodni su, ali mi smo bolji tim!

Selektor veruje u svoju "Plavu četu"

  • 0
Slobodan Kovač

Foto: MN Press

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač rekao je da u osmini finala Evropskog prvenstva protiv Češke očekuje pozitivan rezultat.

- Počinje onaj teži deo prvenstva, mada ne možemo da kažemo ni da je do sada bilo lako, jer se jurio rezultat da bi što lakši protivnici došli na početku eliminacija. U prvom delu prvenstva smo odradili dobar posao, pobedili smo sve reprezentacije. Pokazali smo određeni kvalitet, sada nam dolazi nezgodna Češka.

- Videli smo da je jedna dobra reprezentacija, ali mislim da smo mi u ovom trenutku bolja ekipa. Tako moramo da radimo, razmišljamo i da uđemo na teren i da pokažemo koliko vredimo. Nadam se pozitivnom rezultatu - rekao je Kovač u izjavi za sajt Odbojkaškog saveza Srbije.

Kovač je na čelu reprezentacije više od mesec dana, a istakao i da je zadovoljan odnosom igrača, atmosferom u timu i stručnim štabom.

- Mislim da je to sve dobro u ovom trenutku, jer još nije bilo toliko teških sitaucija gde bih mogao da vidim njiihovu negativnu reakciju. Važno je da smo ih uverili u naš dobar rad i da smo im ulili povrenje u zadatke tokom utakmice. Nadam se da će i dalje da ostane to poverenje - zaključio je Kovač.

Odbojkaši Srbije u subotu od 17.30 igraju protiv Češke, a pobednik tog meča igraće u četvrtfinalu protiv pobednika duela Belgija – Ukrajina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA