≫ 

Ruši se svet NFL zvezde, u samo nekoliko meseci izgubio sve zbog optužbi za silovanje!

U teškoj poziciji je Antonio Braun, sad su mu i Petriotsi uručili otkaz

  • 1
Antonio Brown Foto: Tanjug/AP

Novi udarac, težak, najteži dosad primio je risiver NFL šampiona Nju Ingland Petriotsa Entoni Braun posle optužbi za silovanje. Nakon što ga je napustio glavni sponzor, kompanija "Najk", to isto uradio je i klub za koji je potpisao početkom ovog meseca - dobio je otkaz u Petriotsima!

Krajnje neprijatnu vest po Brauna, još jednu u nizu ovog leta, saopštio je trener šampiona Bil Beličik na vanrednoj konferenciji za medije.

Podsetimo, Braun je 7. septembra potpisao za franšizu iz Masačusetsa, odigrao jedan meč, a onda mu je optužba sa silovanje praktično "srušila svet". Otkazi su se zaređali, pa mu sada preostaje da na sudu skine ljagu sa svog imena.

Život će mu se definitivno pretvoriti u pakao ako i tu bitku izgubi...

Antonio Brown Foto: Tanjug/AP

Pamtiće dok je živ Braun ovo leto, zapravo poslednjih nekoliko meseci života u kojima je od zvezde dotakao dno.

On je u martu prešao iz redova Pitsbrug Stilersa u tabor Ouklend Rajdersa, ali je odmah na startu u novom klubu naišao na probleme, koji su se sabirali sa protokom vremena i kao da su nagoveštavali sve ono što će uslediti poslednjih dana.

Jedno vreme je bio povređen, a po povratku na teren ušao je "u klinč" sa NFL organizacijom zbog "slučaja kaciga". Braun je tvrdoglavo odbijao da promeni svoju kacigu koju je nosio svih devet godina profi karijere, sa kojom je problem taj što više ne ispunjava bezbednosne standarde lige.

Konačno, morao je da popusti, ali to kao da je uitcalo na njegove dalje postupke.

Zbog kašnjenja na dva uzastopna treninga kažnjen je sa 54.000 dolara, što nije najbolje primio, pa je došao u sukob sa trenerom Majkom Mejokom i navodno pojedinim saigračima. Usledilo je izvinjenje, ali mir je bio "kratkog daha". Ubrzo je zatražio raskid ugovora, a za rastanak Rejdersi su mu poslali "čestitku" u vidu kazne od 215.000 dolara zbog napada na trenera.

Delovalo je da se situacija vraća u normalne tokove kada su Petriotsi pozvali. Braun je dobio unosan jednogodišnji ugovor vredan 15 miliona dolara (i još devet az razne bonuse), ali se onda deila mračna epizoda iz privatnog života - teška optužba za silovanje.

Antonio Brown Foto: Tanjug/AP

Uprkos tome, trenirao je sa Petriotsima, stigao i da debituje protiv Majamija, i to je bilo - to!

Preveliki pritisak medija, sponzora, javnosti i društva u celini doveo je do neminovnog epiloga - Petriotsi su morali da raskinu saradnju sa svojim igračem.

Leto iz pakla za Brauna nastaviće se u nekoj od sudnica američkog pravosuđa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA