≫ 

Odbojkašice Srbije poražene od Južne Koreje!

Nije kombinovani sastav Srbije uspeo da dođe do pete pobede

  • 4

Odbojkašice Srbije izgubile su od Južne Koreje 3:1 (25:21, 25:18, 15:25, 25:23) u utakmici 8. kola Svetskog kupa.

Od samog starta protivnice Srbije igrale su mnogo bolje, diktirale ritam i bez većih problema došle do dva osvojena seta. U nastavku Srbija je uspela da dođe do preokreta, ubedljivo osvoji treći set i smanji rezultat na 2:1.

Ipak, do izjednačenja i potpunog preokreta aktuelne šampionke Evrope i sveta nisu uspele da dođu, jer Južnokoreanke uspostavile igru sa početka susreta i sa 25:23, došle do pobede.

Odbojkaši Srbije igraju veoma dobro na Evropskom prvenstvu, a večeras (20.30) sastaju se s Ukrajinom u četvrtfinalu. Orlovi su veliki favoriti, kvota na njih je 1,05, a da će pobediti sa 3:0 u setovima (HS 1) 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Srbija - Ukrajina

Sve reprezentacije će u sredu iz Tojame i Saporoa otputovati u Osaku, gde će se odigrati poslednja 3 kola u Maruzen Intek Areni i Edion Areni. U narednom kolu Srbija igra protiv Japana, a taj meč će se igrati u petak oko 12.00 po našem vremenu.

Da podsetimo, u dosadašnjem toku takmičenja, izbranice Aleksandra Vladisavljeva imaju četiri pobede i četiri poraza  i trenutno su pete na tabeli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anita

    24. septembar 2019 | 13:27

    Devojke su osvojile EP, izborile plasman na OI i ovo im je jedno takmičenje koje nema nikakav značaj....

  • FANTOM

    24. septembar 2019 | 14:57

    I kao kombinovana ekipa bolji smo od ove Koreje. Ali ima igračica koje ne zaslužuju svojim zalaganjem da budu i u kombinovanom sastavu. Dobro, nemože se baš uvek pobeđivati a pogotovu sklepati ekipu zbrda zdola i nikad uigrani u istom sastavu makar kombinovanom.

  • Paradox

    24. septembar 2019 | 11:39

    😳 Šta im je?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA