≫ 

Po tri srpske odbojkašice i odbojkaša u idealnim timovima Evropskih prvenstava

Posle prvenstva stižu nova priznanja

  • 1
Odbojkasi, odbojka, muskarci, Srbija Slovenija

Foto: Tanjug/AP

Evropska odbojkaška konfederacija (CEV) objavila je u petak idealne postave Evropskog prvenstva u muškoj i u ženskoj konkurenciji, u koje su uvrštene po tri srpske odbojkašice i tri odbojkaša.

U idealnom timu EP u ženskoj konkurenciiji našle su se srpske reprezentativke Maja Ognjenović, Tijana Bošković i Brankica Mihajlović, a pored njih tu su još MirIjam Sila (Italija), Eda Erden (Turska), Agnješka Kakolevska (Poljska) i Sigme Sebnem Akuz (Tuska).

U konkurenciji muškaraca pored Uroša Kovačevića, koji je izbaran za MVP-ja, u idealnom timu su još Aleksandar Atanasijević i Srećko Lisinac, a najboljih šest kompletirali su Benjamin Tonjuti (Francuska), Vilfredo Leon (Poljska), Jan Kozamernik (Slovenija) i Jani Kovačić (Slovenija).

Srbija je objedinila evropsku krunu i u konkurenciji odbojkašica i odbojkaša, pošto su pocetkom septembra izabranice Zorana Terzića uzele zlato u Ankari, dok je ekipa Slobodana Kovača u nedelju postala šampion Evrope u Parizu.

Video: Aleksandar Atanasijević o aferi sa italijanskom političarkom koja mu je napakovana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Драган Гиљен

    5. oktobar 2019 | 04:15

    Напред СРБИЈА, само напред!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA