Najluđi odbojkaški poen: Da li je nadmašio i Vanju Grbića iz Sidneja? (VIDEO)

Na utakmici Svetskog kupa između Poljske i Brazila videli smo spektakularno osvajanje poena

  • 2
Odbojka

Printskrin: Youtube/Volleyball World

Odbojka često donosi neverovatno uzbuđenje, a svedoci prave drame i ludih poena bili su i naši navijači ove godine, jer su i odbojkaši i odbojkašice postali šampioni Evrope.

Trenutno se u Fukuoki igra Svetski kup u kojem je Polska odmerila snage sa Brazilom u derbiju za prvo mesto. Brazilci su slavili sa 3:2 u pravom klasiku, a Poljaci su poklekli u petom setu, koji je pripao u korist njihovih rivala sa 15:11.

Nije Poljacima pomogao ni jedan od najspektakularnijih poena koji su osvojili posle lude odbrane. Naime, nakon lošeg prijema servisa, drugi igrač je morao da odigra nogom skoro kod reklama, da bi zatim drugi preskočio reklame zatim napravio nekoliko koraka  i onda čekićem vratio loptu u polje rivala.

Brazilci su, verovatno šokirani da je lopta ipak prebačena u njihov deo terena, u sledećoj akciji napravili grešku, pa je usledilo veliko slavlje Poljaka.

Mnogi su se odmah posle ovog poena prisetili i čuvenog poteza Vladimira Vanje Grbića, kada je u Sidneju u finalu Olimpijskih igara osvojio poen tako što je prvo preskočio reklame i vratio loptu u polje, a zatim izblokirao ruske odbojkaše i osvojio poen.

Uporedite i sami koji poen je spektakularniji:

Video: Aleksandar Atanasijević o aferi sa italijanskom političarkom koja mu je napakovana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA