≫ 

Najbolji rukometni statističar sad je prvi trener Partizana!

Rukometaši crno-belih dobili novog šefa struke

  • 0
Željko radojević Foto: privatna arhiva

Nakon odlaska Bojana Butulije u Rumuniju, rukovodstvo rukometnog kluba Partizan za šefa struke postavio je dugogodišnjeg člana kluba, Željka Radojevića.

Mladi stručnjak je u Partizanu od 2001. godine i bio je član stručnog štaba kod 11 prethodnih trenera (Branislav Pokrajac, Zoran Kurteš, Marko Isaković, Branko Štrbac, Časlav Dinčić, Nikola Jevremović, Zoran Ivić, Saša Bošković, Aleksandar Brković, Nenad Maksić i Bojan Butulija), i za sve to vreme bio je zadužen za statistiku i video analize, prenosi portal rukometnitrener.com.

Uigračkoj kariejri nastupao je samo za seniorski tim Požege, početkom devedesetih.

Pored rada u Partizanu, Radojević je bio član stručnih štabova muške i ženske reprezentacije Srbije (Jovica Cvetković, Sead Hasanefendić, Veselin Vuković, Ljubomir Vranješ, Vladan Matić, Dejan Perić, Saša Bošković) od 2007-2016 (kada su postizani najveći uspesi), te Crne Gore (Dragan Đukić) 2017-2018 i Rusije (Eduard Kokšarov) od 2018.

U prethodnoj sezoni je bio član stručnog štaba RK Vardar zadužen za analize golmana (tim Dejana Perića), kada su postali prvaci Evrope, Seha lige i kada je Dejan Milosavljev postao najbolji golman Evrope.

U ovoj sezoni sam bio pomoćni trener gde sam između ostalog i radio sa golmanima. Saradnja sa Butulijom je donela novu selekciju koja je počela da dobija jasne konture, za nadamo se duži period. Nadam se da ću uspeti da odgovorim zacrtanim ciljevima  - rekao je Radojević.

Video: Rukometna reprezentacija Srbije razbijala Švajcarce

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA