≫ 

Vujović nadigrao Peruničića: Slovenija pobedila Srbiju u poslednjoj proveri pred pripreme za EP

Rukometaši Srbije poraženi su od Slovenije 30:24 (16:10) u Mariboru u drugoj kontrolnoj utakmici ove nedelje

  • 0

Naš tim je prethodno poražen od Austrije (32:30), a utakmice sa Austrijancima i Slovencima bile su poslednje provere pred završne pripreme za EP 2020 koje počinje devetog januara.

Slovenci su bolje ušli u meč, pa su pred prvi tajm-aut Nenada Peruničića imali tri gola prednosti. Orlovi su uspeli da zaigraju bolje i izjednače preko Zelenovića, Ilića i Vujića.

Slovenija nakon toga koristi greške naših momaka, Mario Šoštarić "kupi kajmak" tih grešaka i golovima vodi svoj tim do 12:8, da bi se nas poluvreme otišlo sa šest golova više u mreži Srbije.

Rivali Orlova su popustili samo u jednom trenutku u nastavku, Srbija je prišla na -4 ali dalje od toga se nije moglo. Dean Bombač je počeo da diriguje igrom Slovenije i pomogao da ekipa koju sa klupe predvodi Veselin Vujović dođe do maksimalnih 27:19.

U poslednjih deset minuta je Srbija smanjila zaostatak za dva gola, ali nije mogla do potpunog preokreta. Bogdan Radivojević je na kraju završio meč sa pet golova, Zelenović i Nikolić su imali po tri.

Kod pobednika se istaklo više igrača. Prednjačio je Šoštarić sa četiri pogotka, a po tri su imali Henigman, Zarabec, Gaber i Janc.

Video: Rukometna reprezentacija Srbije razbijala Švajcarce

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA