≫ 

Vujović maltretirao igrače zbog 300 evra za partiju pokera: Slovenci "opleli" po bivšem selektoru

Mediji u Sloveniji kritikuju nekadašnjeg selektora

  • 4

Rukometni trener i sada već bivši selektor Slovenije Veselin Vujović dobio je otkaz u toj zemlji, i to, posle vređanja igrača Zagreba, kluba koji paralelno trenira. 

Posle incidenta na meču Zagreba sa Meškov Brestom u SEHA ligi njemu je uručen otkaz na mestu selektora, a to je ujedno, bio i povod da mediji u toj zemlji iznesu u javnost još neke detalje o treneru.

Tako portalu slovenačke TV Nova, prenosi da je Vujović imao svoje miljenike koji su mu ujedno bili i partneri za poker .

- Vujović obožava da igra poker i to u ne baš male novčane sume. Obožavao je da sa igračima 'baca' poker, ali da bi se selo za njegov sto, moralo je da se plati 300 evra. Tek tada je počinjala igra. Oni koji bi platili i igrali, ulazili u krug miljenika. Oni koji to nisu želeli, doživljavali su redovna maltretiranja i ponižavanja na treninzima - stoji na slovenačkom portalu. 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćake

    30. novembar 2019 | 19:41

    Sramota šta rade Slovenci pravdajući njegovu smenu.Zaboravili su ko im je doneo medalju,ko je branio njihov go.Narod u Sloveniji voli Vuju..podrška majstore!

  • Solka

    1. decembar 2019 | 11:59

    Kakve gluposti...Ko još vjeruje u ove nebuloze..Vuja majsore,idemo dalje!!!

  • dragan

    30. novembar 2019 | 22:45

    Najbolji trener🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA