≫ 

Obradović: Kubu smo shvatili jako ozbiljno

Izabranice srpskog selektora upisale su i drugu pobedu na Svetskom prvenstvu

  • 1

Ženska rukometna reprezentacija Srbije ubedljivo je savladala selekciju Kube sa 46:27 (25:11) u drugom kolu grupe A na Svetskom prvenstvu u Japanu.

Selektor rukometašica Srbije Ljubomir Obradović kaže da je njegov tim maksimalno ozbiljno pristupio u meču protiv Kube (46:27) na Svetskom prvenstvu.

- Današnju utakmicu shvatili smo ozbiljno. Dobro smo je otvorili i drago mi je da sam uspeo da dam šansu svim devojkama. Drago mi je videti da se Kuba nije predavala, da se borila do 60 minuta. Zahvaljujem se na fer i korektnoj igri - rekao je Obradović na konferenciji za medije u Japanu, a prenosi Rukometni savez Srbije.

Golman Jovana Risović sa 14 odbrana bila je jedna od najboljih u srpskom timu.

- Čestitala bih svojoj ekipi na borbenosti i pobedi. Jako sam srećna što je selektor dao šansu svim devojkama. Ispoštovale smo dogovor i krenule ozbiljno od samog starta. Čvrstom odbranom i samim tim su došli lakši golovi iz kontranapada. Tu smo razliku održavali do kraja meča i sve je prošlo u najboljem redu - zaključila je ona.

Srbija naredni meč igra sutra protiv Norveške od 12.30 po srednjeevropskom vremenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA