≫ 

Promašivale smo ključne zicere, ali je ovo dobar znak: Nikolić ubeđena da Srbija može sa najboljima

Svetsko prvenstvo u Seulu se zahuktava

  • 0
Foto: Printscreen Facebook / RSS

Srpska rukometašica Željka Nikolić rekla je posle poraza od Norveške u trećem kolu grupe A na Svetskom prvenstvu za žene, da je uprkos ishodu, ovaj meč bio dobar znak.

Srbija je poražena od jedne od najboljih ekipa na svetu sa 28:25, mada je sve vreme bila ravnopravan protivnik. Željka je u tom meču imala četiri gola.

- Teško je reći bilo šta po završetku utakmice. Ponosna sam na devojke i borbu, bili smo svih 60 minuta u egalu. Sad, da li je splet nekih drugih okolnosti, ali opet ima i naših promašenih zicera u ključnim trenucima. Raduje to što smo se borili sve vreme protiv jedne od najjačih reprezentacija i ovo je dobar znak za naš rukomet, a i za naredne dve utakmice koje nas čekaju i koje su najvažnije za nas - rekla je Željka za Rukometni savez Srbije.

Na pitanje da li ovakva igra može da bude recept za naredne mečeve, Nikolić odgovara pozitivno.

- Apsolutno, najbitnije je da mi verujemo u sebe, da možemo sa svima da igramo i svakog da pobedimo. Sad je najbitnije da zaboravimo ovo i okrenemo se Holandiji. Uz ovakav pristup i igru mislim da možemo do pozitivnog rezultata - zaključila je Željka Nikolić.

Podsetimo, Srbija je u grupi trenutno trećeplasirana u grupi iza Norveške i Holandije. Naša reprezentacija i Holandija imaju po četiri boda, a Norvežanke su jedine sa šest bodova. Po dva imaju Angola i Slovenija, a Kuba je jedina ekipa bez bodova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA