≫ 

Botanička bašta kao baza: Rukometašice Srbije dobile originalnu nagradu pred najveći ispit na SP!

Selektor rešio da svi napune baterije u najlepšem ambijentu

  • 1
Ženska rukometna reprezentacija Srbije

Foto: Arenasport

I van terena rukometašice Srbije su nakon pobede pokazale slogu - sve su rekle da je karakter presudna stvar u pobedi nad Nemačkom.

Posebno je ponosan selektor Ljubomir Obradović, Srbija je posle napete završnice bila bolja sa 29:28.

- Mi iz utakmicu u utakmicu idemo u drame. Ova nam je bila jako bitna kao i ona juče. Sada imamo četiri boda. Uvek je to u Srbiji, čekamo druge rezultate. Imamo dan odmora, i spremamo se za Dansku. I Nemačkoj je danas ovaj meč odlučivao, jer bi imale još dva boda i pobegle bi svima. Igrale su one jako kvalitetno i dobro. Mnogo mi je drago što se niti jednog momenta nismo predavali. Imali smo +5, pa -1, i nismo se predavali. Nismo očekivali ovo, nismo ni ono... Moramo da ćutimo, čekamo da se sve završi - rekao je selektor.

- Moramo pokušati da se spremimo i pobedimo Dansku. Ako bude dovoljno, bude. Sutra je dan odmora, rekao sam devojkama da ćemo ići na jedan izlet, u botaničku baštu. Prvo neka se naspavaju, jako su teške utakmice. Fizioterapeuti će odraditi svoj deo posla, jer nam Jovana Stoiljković zaista treba. Žrtvjuje se mnogo i ovom prilikom zaista čestitam svim devojkama.

Ženska rukometna reprezentacija Srbije

Foto: Arenasport

Oglasila se i Jovana Risović.

- Mi volimo dramatične utakmice. Srećna sam i ponosna na ove devojke. Verovale smo i borile se od samog starta i pored svih padova. Toliko smo se borile da smo iscrpljene i emotivno i fizički. U glavnoj fazi, već četiri boda, mislim da je ovo odlično. Idemo i po treću pobedu - rekla je Risovićeva, ponosna je i Dijana Radojević.

- Očekivale smo pobedu. Dobro smo se spremile, srce mi je puno. I pored svega što se izdešavalo i suđenja, mislim da smo odlično odigrale i odbranu i napad. Imale smo mali pad koncentracije, ali sve je to dobro. Dobro znamo Dansku, igrale smo i njima i u Nemačkoj i u Francuskoj. Spremićemo se dobro i vidimo se za dva dana.

Video: Srbija zgazila Nemačku: Divljački faul i osvetnički pogodak naših rukometašica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivan s

    9. decembar 2019 | 11:03

    Provokacija! Kakva botanička bašta u ovom trenutku...?...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA