≫ 

Vojvodina sanja prvenac u Ligi šampiona

Šampioni Srbije dočekuju nemački klub i žele da se domognu prve pobede.

  • 0
OK Vojvodina

Foto: MN Press

Prvotimci Vojvodine su prvi meč u okviru grupe E odigrali u Poljskoj, protiv Zakse, gde su uprkos porazu prikazali lepu partiju i veliku borbenost, te pobrali simpate.

Sve to daje nadu, da će premijerni meč pred domaćom publikom okupiti veliki broj poklonika odbojke, navijača, poslovnih prijatelja, mladih odbojkaša i odbojkašica. U utorak, 10. decembra u 18 časova, srpski šampion igraće protiv nemačkog VfB Fridrihshafena. I svi veruju da, uz podršku s tribina u Spensovoj lepotici, mogu do prve pobede u grupnoj fazi.

- Fridrihshafen ima dugu tradiciju igranja u Ligi šampiona. Već dugo su u vrhu nemačkog šampiona, osvajaju i trofeje, a najviše se za njih bore sa Berlinom. Pred nama je ekipa sastavljena od stranaca i domaćih, to je ono što je njihov kvalitet.

OK Vojvodina, OK Crvena zvezda

Foto: MN Press

- Ne dovode možda jako poznate igrače, ali su uvek skladno ukomponovani i iskusni. Znaju da se nadigravaju, ali imaju i svojih slabosti. Očekujem da u Novom Sadu odigramo dobro protiv njih, da napadnemo svim raspoložovim sredstvima. Nadam se da ćemo svi uživati u lepoj odbojkaškoj predstavi. Ovom prilikom pozivam i navijače da nas podrže u što većem broju, da zajedno koračamo kroz Ligu šampiona – poručio je sportski direktor Slobodan Boškan.

Šef stručnog štaba Siniša Gavrančić veruje da njegov tim može do prve pobede u grupnoj fazi.-  Fridrihshafen je trenutno drugi u nemačkoj ligi. Ima devet stranaca, dobru i iskusnu ekipu. Imamo dosta podataka o njima, možemo se dobro pripremiti i verujemo da možemo parirati, boriti se i ostvariti prvu pobedu.

Slično razmišlja i srednji bloker Nemanja Mašulović:

- Dobar je protivnik, ali dobri smo i mi. Obe ekipe su zabaležile poraze u prvom kolu i sigurno i oni i mi želimo pobedu. Mislim da su naša šansa upravo mečevi koji dolaze. Mnogo bi nam značilo da ostvarimo trijumf, a verujem da to možemo, uz maksimalnu angažovanost, borbenost, motiv i kvalitet. Uvek nam je podrška naših navijača vetar u leđa, to nam pomaže i zato sve naše fanove i poklonike odbojke zovem da ispune tribine i da zajedno dođemo do cilja – zaključio je Mašulović.

Ulaz u veliku dvoranu je besplatan.

Video: Zlatni momci se pojavili na balkonu i zapevali čuveni hit Saše Matića

(Telegraf.rs/okvojvodina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA