≫ 

Gol vredan borbe za Tokio! Pogledajte rukometnu magiju Kristine Liščević i fintu kakva se retko viđa

Neverovatan potez naše reprezentativke koji je omogućio remi protiv Danske

  • 0

Rukometna reprezentacija Srbije herojski je uspela da dođe do remija sa Danskom u ključnoj borbi za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Tokiju.

Heroj je ponovo bila Kristina Liščević, koja je postigla pet golova, a ponovo pogodila u poslednjem minutu, kao što je to bio slučaj protiv Nemačke u prethodnom kolu.

Ovoga puta je napravila neverovatnu fintu na 20 sekundi pre kraja, kojom je prevarila čitavu odbranu Danske, izašla sama pred gol i matirala golmana Danske.

Naša odbrana je u narednom napadu uspela da se odbrani i moglo je da usledi veliko slavlje.

Srbija je trenutno na trećem mestu grupe, a da li će završiti kao 3. ili 4. u grupi, zavisiće od ishoda meča Nemačka - Norveška. Našem timu odgovara pobeda Norveške, jer bi u tom slučaju naš tim završio kao treći i obezbedio plasman na Olimpijski turnir, pošto imamo bolji učinak od Nemačke u međusobnom duelu.

Ukoliko Nemačka slavi u tom duelu, naš tim će igrati meč za 7. mesto, koji će biti odlučujući, jer će samo pobednik ići na kvalifikacioni turnir.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ko će biti rival, zavisiće od ishoda poslednja dva meča, kako onog u našoj grupi, tako i onog između Crne Gore i Švedske u drugoj.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA