≫ 

Kovač odredio spisak igrača za turnir u Berlinu: Sa ovim igračima Srbija "juri" Olimpijske igre

Srbija kreće u Nemačku po vizu za Tokio

  • 0
Odbojka Srbija Slovenija Foto: Tanjug/AP

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač saopštio je danas spisak igrača na koje racuna na kvalifikacionom olimpijskom tuirniru u Berlinu.

Aktuelni prvaci Evrope sutra putuju za glavni grad Nemačke, gde će 5. od 10. januara igrati na turniru Evropskih kvalifikacija za OI 2020, a na spisku su tehničari: Nikola Jovović i Mihajlo Mitić, korektori: Aleksandar Atanasijević, Dražen Luburić i Božidar Vučićević, libera:Neven Majstorović i Nikola Peković, blokeri: Srećko Lisinac Marko Podraščanin i Petar Krsmanović, primači: Nemanja Petrić, Uroš Kovačević, Marko Ivović i Mihajlo Stanković.

Odbojkaši Srbije prvi meč u grupi B odigraće u dvorani Maks Šmeling u nedelju, 5. januara protiv Francuske od 13.30 sati. U ponedeljak, 6. januara rival će im biti Holandija (14 sati), a posle slobodnog dana, Srbija će treći meč odigrati u sredu, 8. januara protiv Bugarske od 14.30.

U grupi A igraće Nemačka, Slovenija, Belgija i Češka, a samo pobednik turnira izboriće vizu za OI u Tokiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA