≫ 

Odbojkaši ostali u igri za Tokio: Srbija demolirala Holandiju, protiv Bugara za polufinale!

Izabranici Bobe Kovača majstorski odgovorili posle poraza od Francuske

  • 10
Odbojka Srbije Slovenija Foto: Tanjug/AP

Odbojkaši Srbije zabeležili su pobedu protiv Holandije od 3:0 (25:18, 25:18, 25:17) u grupi B kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre i ostali su u igri za Tokio.

Nakon poraza od Francuske od 3:0 u prvom kolu, naši reprezentativci su imali imperativ pobede za preostala dva duela. Protiv Holandije su je zabeležili, sada sledi duel proitiv Bugarske u poslednjem kolu, gde je ulog polufinale.

Naš tim je od starta diktirao tempo. Krenuli su igru, krenuli motivisanije i to je dalo rezultat u svim setovima!

Ni u jednom momentu nas Holanđani nisu ugrozili i u sva tri seta su izabranici Slobodana Kovača imali ubedljivo vođstvo, koje je raslo kako je set odmicao kraju.

U trećem su samo Holanđani uspeli da stignu do tri poena prednosti, ali su naši momci lako serijom dobrih poteza došli do izjednačenja, a ubrzo i do novog ubedljivog vođstva, pa je samo bilo pitanje kojim će rezultatom osvojiti i poslednji set.

Srbija posle dva kola ima pobedu i poraz, tako da će, bez obzira na ishod ostalih mečeva grupe, za plasman u četvrtfinale biti neophodna pobeda nad Bugarskom. Taj meč je na programu 8. januara od 14:30.

Posle našeg meča igraju Franucka i Bugarska, dok 7. januara Bugarska igra protiv Holandije, tako da će naš tim imati i dan odmora za odlučujući duel, kako bi ostali u igri za Tokio.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja PFC

    6. januar 2020 | 15:16

    Bravo momci bravo majstori

  • Mlatko Radic

    6. januar 2020 | 15:20

    Bolja igra.Mora i Bugarska da se pobedi.

  • x-XpLoSiivE-x

    6. januar 2020 | 14:31

    Rts cijelo jutro javlja da igramo protiv "nizozemske", ja koliko znam takva drzava ne postoji u srpskom jeziku....bruka i sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA