≫ 

Rukometaši Srbije pokazali identične tetovaže pred meč sa Crnogorcima: Odlučno jurišaju na pobedu

Srbija od 18:15 igra bitnu utakmicu sa Crnom Gorom u okviru drugog kola Evropskog prvenstva

  • 14
Vanja Ilić, Mijajlo Marsenić, Bogdan Radivojević Foto: Rukometni savez Srbije, promo

- Nije bitno gde ste, kilometar daleko ili na drugom kraju sveta. Uvek ćete biti sa mnom i uvek ćete biti moja braća - piše na ruci i levog i desnog krila srpske rukometne reprezentacije, Vanje Ilića i Bogdana Radivojevića. Čeka se još da ovu posvetu istetovira i pivot Mihajlo Marsenić, pa da priča o tri rukometna brata bude kompletna.

Najteže je kod ovog trojca raščivijati ko je kome kum, ko je koga krstio, venčao.

- Mijajlo je bio kum Bogdanu na venčanju, a Bogdan je njemu krstio sina. Vanja je kumovao Mijajlu na venčanju i krstio je Bogdanovu ženu Inzu - priskaču nam u pomoć roditelji Bogdana Radivojevića, Đorđe i Gorana, dok čekaju utakmicu Srbija-Crna Gora, koja se igra danas od 18:15.

 
 
 
View this post on Instagram
🐒🐩🦍❤️A post shared by Vanja Ilić (@ilicvanja3) on

Vanja i Bogdan odrastali su zajedno, čak su počeli i da treniraju zajedno. Zajedno su i stasavali u Rukometnom klubu Partizan. Desno krilo naše reprezentacije svojevremeno je rekao da detinjstvo pamti po Vanji jer se nisu razdvajali, a kada je Marsenić iz Berana stigao u Beograd i obukao crno-beli dres - uklopio se kao da je i on bio deo tog njihovog detinjstva.

Kada je došlo vreme da se oprobaju u evropskoj karijeri, a samim tim i da se razdvoje, Vanja i Bogdan uradili su identične tetovaže koje su krunisale njihovo prijateljstvo.

Radivojević je predložio da istetoviraju: "Nije bitno gde ste, kilometar daleko ili na drugom kraju sveta. Uvek ćete biti sa mnom i uvek ćete biti moja braća", a Ilić i Marsenić su predlog odmah prihvatili, samo što se još čeka da Marsenić ispuni svoj deo obećanja i ode kod tattoo majstora.

Njih trojica, zajedno sa ostalim momcima iz reprezentacije večeras igraju najbitniju utakmicu na Evropskom prvenstvu protiv Crne Gore, koju moraju da dobiju.

Samo nekoliko sati pred meč, Vanja Ilić je na svom Instagram profilu podelio fotografiju na kojoj su zajedno, s rukom uz ruku i spojenim tetovažama. Fotografija jasno simbolizuje odlučnost i veliku želju srpske reprezentacije da trijumfuje na ovoj utakmici.

 
 
 
View this post on Instagram
#gameday🤾‍♂️ #serbia #srbija🇷🇸 @ehfeuro @rukometnisavezA post shared by Vanja Ilić (@ilicvanja3) on

U prvom kolu Evropskog prvenstva naša selekcija izgubila je od Belorusije, danas se sastaje sa Crnom Gorom, dok će treći protivnik u Gracu našima biti reprezentacija Hrvatske.

Vanja Ilić ove sezone igra za francuski Šartr, Bogdan brani boje Pik Segeda, a Marsenić je u Berlinu.

(Jasmina Stakić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    11. januar 2020 | 15:35

    Bolje bi bilo da ste istetovirali kako se igra rukomet. Možda bi imalo to rezultata a i vreme provedeno kod tatu majstora možda je falilo u vašem treniranju.

  • Grunf

    11. januar 2020 | 16:12

    Olimpijada je gubljenje vremena. Bolje je to vreme provoditi na splavovima sa starletama. Nije mi jasno zašto su oboje dolazili u Beograd kad su mogli da se upoznaju i u svojim vukoj...

  • Banja Luka

    11. januar 2020 | 16:51

    Najjače su cigare na stolu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA