≫ 

Peruničić objasnio šta je menjao i šta je bilo kobno protiv Hrvatske!

Levi bekovi napravili prevagu za Hrvate

  • 15
Nenad Peruničić

Foto: Marko Jovanović

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić, uprkos porazu od Hrvatske na oproštaju od Evropskog prvenstva, bio je zadovoljan jer smatra da je ekipa pokazala srce i karakter.

- Čestitike Červaru, njegovom timu i stručnom štabu. Jako je teško 60 minuta igrati protiv ekipe koja je ovog kvaliteta i koja ide na medalju. Ako se previše trošite, pogotovo u odbrani da biste stvorili šansu, a onda dopustite previše izgubljenih lopti, protiv jednog takvog igrača kao što je Duvnjak koji ih je uvlačio konstanto u sredinu, onda ne možete pobediti na kraju - rekao je Peruničić.

On je objasnio da je zato menjao leve bekove, ali da su svi pravili istu grešku - presečen pas protiv jedne ovakve ekipe.

- To ne sme da se dešava. Mislim da smo pokazali srce, karakter. Danas smo pre svega igrali zbog nas. Ovo nije prvi put da na strani pokazujemo i srce i veliku borbu. Ova ekipa nije sigurno kućna varijanta. Gde god ode, želi da igra i da se nadmeće puna srca. Ponosan sam na njih. Znam da im je teško i ovakva situacija uz veliku želju nije dovoljna da se ode dalje. Drago mi je da smo protiv ovakvog protivnika prikazali najbolju utakmicu - poručio je Peruničić.

Video: Rukometaši Crne Gore uz pivo i komitsku zastavu slave pobedu nad Srbijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    14. januar 2020 | 09:44

    Kako covek posle svakog poraza ima opravdanje ovo nije normalno

  • Deki

    14. januar 2020 | 06:15

    Pakuj kofere i odlazi , pokazao si sve loše , očajna taktika. Lepo ti spakuje kofere i daleko ti lepa kuća ....

  • Mix

    14. januar 2020 | 05:31

    Pokrij se usima gubitnice !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA