Vaterpolisti Srbije: Bolje sa Mađarima u finalu, nego u 1/4 finalu!

Delfini u subotu igraju meč 3. kola grupne faze, posle čega će čekati protivnika u četvrtfinalu EP

  • 0
Vaterpolo Srbija - Hrvatska, Svetska liga Foto: Marko Jovanović

Srpski vaterpolisti, dan uoči utakmice protiv Holandije, ističu da ne razmišljaju mnogo o rivalu, nego da su fokusirani na podizanje forme kako bi što spremnije dočekali četvrtfinale.

Podsetimo, Delfini prvu fazu zatvaraju u subotu u 20.30 minuta.

- Ne mislim mnogo o Holandiji, koliko mislim o nama. Imaju odličnog centra Vinkelhorsta, moramo da obratimo pažnju na njega. Sve drugo je po planu. Za četvrtfinale ne znam koga bih voleo za protivnika. Prvo mislim Mađarska, a zatim da je bolje Španija jer bih želeo finale sa domaćinima u Dunav Areni - rekao je Jakšić, koji je danas proslavio 23. rođendan i tim povodom dobio poseban poklon od srpskih izveštača iz Budimpešte.

Slično razmišlja i iskusni Milan Aleksić.

Milan Aleksić Milan Aleksić, vaterpolista Srbije Foto: Milena Đorđević

- Ne mislim mnogo o Holandiji. Više se okrećemo nama i podizanju forme. Za sada ide sve po planu. Moramo narednih dana da radimo tako da četvrtfinale dočekamo spremni. Španci ili Mađari? Nije to sada važno. Ima vremena - rekao je Aleksić.

Sava Ranđelović očekuje da odbrana bude sve bolja i bolja.

- Napad je za sada bolji deo tima, ali i odbrana se diže. Još nismo imali igrača sa tri lične. To nešto govori. Holanđani imaju centra Vinkelhorsta i on je vrednost. Videli smo ih nedavno u Hagu. Fizički će biti teško, ali je to uz stresni meč sa Rusima prava stvar. Ne razmišljam o četvrtfinalu, ako hoćeš na vrh znate već... - istakao je Ranđelović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA