≫ 

Bio najbolji golman Evrope, uzeo dve titule LŠ, a onda je napustio sport, jer nije mogao da smrša!

Strahinja Milić nekadašnji golman Partizana i Vardara prestao je da igra rukomet zbog prekomerne kilaže, ali zato se posvetio snimanju spotova

  • 2
Strahinja Milić Printskrin: Youtube/Devito

Strahinja Milić, srpski rukometni golman prošle godine je raskinuo ugovor sa Vardarom, jer je klub hteo da mu smanji platu zbog prekomerne težine.

On je dobio zadatak da dođe do željene težine, kako bi nastavio da brani, ali pošto nije uspeo, klub mu je ponudio smanjenje plate, što on nije prihvatio. Od te 2018. godine je bez kluba pa je i batalio rukomet, jer ne može da smrša. Prava šteta za momka koji je jedan od najtalentovanijih golmana Evrope i ima samo 29. godina. Bio je i član reprezentzacije Srbije

- Klub mi je ponudio novi dogovor koji nije bio prihvatljiv za mene i odlučili smo da se raziđemo. Mislim da je tako najbolje posle svih ovih godina kvalitetne saradnje - rekao je Milić za "Spormedija" pre godinu  i po dana.

Strahinja Milić Foto: MN Press

On je karijeru počeo u Partizanu, a 2012. je otišao u Vardar gde je bio do 2018. godine i u tom periodu osvojio dve Lige šampiona.

Sada ne igra rukomet, ali se pojavio u spotu "Aligatori" izvođača koji se zove Devito.

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴⚫️

    19. januar 2020 | 06:48

    Džambo ❤️

  • Boske100

    19. januar 2020 | 07:49

    Kakav profesionalac, svaki po malo je "Milić" u našem rukometu i onda je rezultat ovakav kao što jeste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA