≫ 

Selektor Hrvata anlizirao EP: Srbija i Italija su se "okliznule", mi još trajemo

Hrvatska je ušla u borbu za medalje

  • 0

 Selektor vaterpolo reprezentacije Hrvatske Ivica Tucak, posle plasmana u polufinale Evropskog prvenstva u Budimpešti, rekao je da njegov tim ima konitinuitet i da je zbog toga srećan i ponosan.

Hrvatska je u četvrtfinalu EP pobedila Grčku sa 14:11 i za ulazak u finale u petak će se boriti protiv Španije, koja posle penala izbacila Srbiju, aktuelnog šampiona Evrope, dok će se u drugom polufinalu sastati Crna Gora i Mađarska.

- Odigrali smo fenomenalnu utakmicu. Stvarno je tako i čestitam momcima i celom stručnom štabu na ovom poslu. Vidite kakve ekipe znaju da se okliznu. Velikani, sjajni timovi poput svetskog šampiona Italije ili evropskog šampiona Srbije. Mi smo tu i još trajemo. Mi imamo kontinuitet i to je ono što me čini srećnim i ponosnim na ove momke. Oni znaju da igraju ove utakmice, a to su šokantne utakmice - rekao je Tucak, prenosi Hina.

Vaterpolisti Hrvatske i Španije prvi polufinalni meč igraju sutra od 17.30 sati, dok će meč Mađarska-Crna Gora početi od 19 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA