≫ 

Nije lako, ali motiv mora da se nađe: Vaterpolisti proveli besanu noć u pokušaju da prebole poraz

Nikola Dedović i golman Branislav Mitrović uglas poručuju da ekipa Srbije ima zadatak da do kraja odigra maksimalno

  • 4

Dan posle utakmice i poraza od Španije u četvrtfinalu EP, srpski vaterpolisti se okreću meču sa Grčkom (Četvrtak 16.00 RTS) u razigravanju za plasman od petog do osmog mesta. Nije lako podići se posle poraza jer je ekipa očekivala i spremala se za mnogo više, ali to je sport, to je život. Što pre zaborave šta je bilo, biće im lakše.

Video: Filipović: Nije ovo tragično, imajte strpljenja za nas, bićemo opet oni zlatni delfini

- Moramo da se dignemo. Motiv sigurno postoji, treba da prvenstvo privedemo kraju na pravi način. Žao nam je zbog Španije, drugačije smo želeli ali na žalost nismo uspeli. Napad nije bio na željenom nivou i kada je trebalo da prelomimo utakmicu nismo to uradili - rekao je debitant Nikola Dedović.

Vaterpolo Srbija - Spanija Foto: Tanjug/AP

Golman Branislav Mitrović je dodao

- Ova ekipa shodno rezultatima koje je postizala ima motiv da odigra prvenstvo do kraja na najbolji mogući način. Jednostavno samo nam je Grčka u glavi i moramo da nadjemo snage da odigramo kako dolikuje. Naravno ostaje žal zbog Španije.

- Odbrana je bila dominantna kao i mnogi segmenti u igri ali jednostavno u napadu nam nije išlo i šest golova je za ovakav tim malo.

- Španija je odlična ekipa a mi moramo posle prvenstva da analiziramo šta nije bilo dobro. Ubeđen sam da ćemo protiv Grka svi dati sve od sebe. To je naša odlika i srećan sam što sam deo takvog tima - kazao je Mitrović.

Video: Savić: Uspeli smo da izvučemo nerešeno, ali ne može uvek na peterce da se prođe!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beast

    23. januar 2020 | 17:26

    Opet se vracamo na ono, ne govorite kako su spremni za zlato kao da se to podrazumeva, jer nista se ne podrazumeva kad je sportsko takmicenje u pitanju... napred momci igrajte se... bice bolje drugi put...

  • Nebojša

    23. januar 2020 | 18:40

    Vi ste nas ponos i dika,ko god vam zameri taj je licemer koji nije vredan paznje . Hvala vam za svu radost koju nam decenijama priredjujete .

  • SBH

    23. januar 2020 | 19:08

    Momci glavu gore, nema niko pravo da vam zamjeri bilo sta. Zivi bili i glavu gore. Ako imalo imamo postovanja prema vama, nemamo pravo ni da komentarisemo poraz. Zivi bili i opusteno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA