Nismo izgubili nijednu utakmicu, a završili smo peti: Ćuk još uvek nije preboleo Španiju

Neće biti mnogo vremena da se tuguje

  • 5

Srpskom vaterpolisti Milošu Ćuku drago je što je Srbija završila takmičenje sa dve pobede, ali mu je žao što su Delfine, kada se podvuče crta, jedni peterci uprkos pet pobeda poslali na peto mesto.

Delfini su pobedili Italiju u nedelju popodne u Dunav areni u Budimpešti sa 8:7 i pobedom završili takmičenje u tvrdom i napetom meču.

- Bilo je gusto danas, jako teško, osetio se umor, s obzirom da smo i prošlu igrali sa igračem manje. Jako smo se potrošili u prošloj utakmici od početka, nedostajalo nam je snage od početka, ali eto uspeli smo borbenošću da savladamo Italiju koja je sami znate aktuelni svetski prvak - rekao je Ćuk.

Iako je od tada prošlo nekoliko dana, Ćuku je i dalje četvrtfinale sa Španijom koja sada igra u finalu.

- Šta da kažem, na kraju, velika žal ostaje za onim četvrtfinalom. Nismo izgubili nijednu utakmicu, a završili smo peti. Velika žal ali daje snagu za budućnost - dodao je Ćuk.

Delfini su tokom prvenstva više puta rekli da im je ovo prvenstvo samo usputna stanica do glavnog cilja ove godine - Olimpijskih igara u Tokiju.

Video: Savić: Uspeli smo da izvučemo nerešeno, ali ne može uvek na peterce da se prođe!

(Od izveštača Telegrafa iz Budimpešte, Miloša Ljubisaljevića)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    26. januar 2020 | 17:48

    od spanije niste izgubili

  • Zoja

    27. januar 2020 | 00:28

    Gledam ove minuse i ne verujem. Ja kao žensko treba da držim predavanje ljudima o tome šta je poraz, šta nerešeno a šta pobeda. Da, gospodo, naši momci su bez poraza peti. Njih u bazenu ni na jednoj utakmici niko nije pobedio. Pravila su pravila a to je jednostavno sport. I neka, to je motiv za predaniji rad u budućnosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA