≫ 

Udovičić obilazi sportiste pred Tokio: Hoće najbolje uslove za pripreme

Pružio je podršku sršskim tekvondistima

  • 2

Foto: MOS

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio je trening reprezentativaca Srbije u tekvondou, pružio im podršku i poželeo uspeh na predstojećim takmičenjima, sa akcentom na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Udovičić će posetiti sve naše učesnike na najvećoj planetarnoj sportskoj smotri, i lično će se uveriti da li njihove pripreme teku po planu i u najboljim mogućim uslovima.

Foto: MOS

Tokom druženja sa našim šampionkama Milicom Mandić i Tijanom Bogdanović, koje su već obezbedile vizu za OI, Dmitrijem Nagajevim i Nikolom Vučkovićem, koji će svoju šansu potražiti na kvalifikacionim turnirima, kao i trenerom Draganom Jovićem, ministar je razgovarao o uslovima u kojima se pripremaju.

Bilo je priče i o izazovima sa kojima se susreću, kao i o očekivanjima na predstojećim takmičenjima poput Evropskog seniorskog prvenstva Zagrebu i, naravno, OI u Japanu.

- Želimo da pokažemo našim sportistima da smo stoprocentno uz njih! Došli smo da vidimo šta im treba, da li možemo da uradimo još nešto. Mi smo tim i imamo isti cilj - da oborimo rekorde, da osvojimo što više medalja, posebno u Tokiju - rekao je Udovičić.

Foto: MOS

- Tu smo da im pružimo podršku i da im obezbedimo sve što je potrebno kako bi mogli da se fokusiraju na takmičenje. Drago mi je što sam se lično uverio da su naši tekvondisti visoko postavili ciljeve, da su maksimalno motivisani - dodao je Udovičić.

Reprezentativci Srbije su protekle nedelje trenirali sa tekvondistima iz Belgije, Nemačke, Kipra, Bugarske, Slovenije i Austrije koji su takođe osvojili norme ili će učestvovati na evropskim kvalifikacijama.

Video: Udovičić: Podržimo vaterpoliste na put za plasman na Olimpijske igre

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sloba

    12. februar 2020 | 22:21

    A šta beše sa mućkom za vreme Univerzijade, i dalje obilazi

  • Davor

    12. februar 2020 | 21:11

    Obidji majstore i vaterpolo klub partizan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA