≫ 

Ragbista zapalio suprugu i troje dece, pa se ubio: Australija u šoku zbog horora nasred ulice

Rouen Bakster doživeo je potpuno pomračenje uma i ubio je celu porodicu, na kraju presudivši sebi

  • 1
Rouen Bakster Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji ragbi igrač, 42-godišnji Rouen Bakster, izazvao je jezivu nesreću u kojoj je uništio celu porodicu, nakon čega je izvršio i samoubistvo.

Horor priča stiže iz Australije, gde je nekadašnji igrač Voriorsa sa Novog Zelanda izvršio samoubistvo ubodima noža, i to posle stravičnog poteza - zapalio je automobil u kom su bile supruga 31-godišnja supruga Hana i deca Alija, Lajana i Trej, od 6, 4 i 3 godine starosti.

- Video sam brojne strašne scene u istragama, ova je ipak možda najgora od svih - priznao je čak i Mark Tompson, šef policije u Brizbejnu.

Oglasio se i Skot Morison, premijer Australije.

- Razarajuća vest, moje srce je uz porodice i zajednicu, koja prolazi kroz ove teške momente.

Ubistvo je imalo i svedoke, koji su potvrdili da je nesrećna supruga vikala dok je pokušavala da nađe izlaz iz automobila i spas, ali je je povredama i opekotinama podlegla u bolnici.

Rouen Bakster Foto: Tanjug/AP

Kako prenose mediji, on je bio na mestu suvozača, Hana je vozila, a svedoci su čuli da je tražila pomoć uz povike da je Rouen polio benzinom. Mediji u Australiji su potom otkrili i da je par bio dugo razdvojen i da su tražili najbolji mogući model razvoda, nažalost, sve se završilo jezivom tragedijom i nestankom cele porodice.

Prijatelji i šira porodica su u neverici zbog svega što se desilo, a Kori Louder, prijateljica nesrećne Hane, slomljena je dugo sedela ispred mesta tragedije, uz cveće i plišane igračke namenjene deci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brk

    20. februar 2020 | 17:05

    Osecam da su posmatraci ovog zlocina stajali sa strane i posmatrali dok su neki verovatno i snimali a eventualno neki inteligentniji pozvali hitnu i policiju ali jedno je sigurno,niko nije pokusao da ih spasi jer se to u civilizovanom zapadnom svetu ne radi to je sramota,ono se ne mesaju u tude stvari...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA