Cela Amerika se pita gde će Brejdi u NFL, on napravio obrt: Čuveni kvoterbek postao filmadžija

Jedan od najboljih igrača američkog fudbala u istoriji ovog sporta i legendarni kvoterbek Nju Ingland Patriotsa Tom Brejdi praviće video materijale

  • 3
Tom Brejdi Foto: Tanjug/AP

U jeku spekulacija šta će raditi u nastavku karijere i da li odlazi iz Nju Inglanda, Brejdi je uz ekipu koja je radila poslednji deo Avendžersa - film Endgame, formirao "199 productions".

Ime produkcije je asocijacija na poziciju sa koje su Brejdija 2000. godine Patriotsi birali na NFL draftu, a prema njegovim rečima, ona će se baviti proizvodnjom dokumentaraca.

Biće tu i filmova i serija, a Brejdi poručuje da će i u ovom poslu morati naporno da radi kao i u svetu američkog fudbala.

- Kad sam bio 199. pik na draftu 2000, znao sam da moram da se pomučim svakog dana kako bih se dokazao i sada nije ništa drugačije. Verujem u timski rad i nema sumnje da će ova produkcija sa svojim partnerima i timom kreirati zanimljive sadržaje koje će deliti sa svetom - rekao je Brejdi u ponedeljak.

Za to vreme, veći deo Sjedinjenih Država se pita da li će ostati u Petsima jer je poznato da postaje slobodan agent već ovog meseca.

Nju Ingland navodno pokušava da nađe rešenje i sačuva legendu u svojim redovima, pod uslovom da 42-godišnji kvoterbek ne odluči da završi karijeru.

Video: Da se zavrti u glavi! Šakira i Džej Lo guzama začinile seksi Superboul

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    9. mart 2020 | 20:34

    jedini igrac i jedina ekipa koji su iz godine u godinu bili umesani u krsenje pravila i namestanje.

  • Kodiaq

    9. mart 2020 | 20:59

    Najveci talijan u istoriji NFL-a

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA