Egipatska slot avantura u Meridianbetu - idealna kombinacija dobrog provoda i spektakularnih nagrada

Egipat je oduvek bio destinacija iz snova za veliki broj ljudi. Misterija i građevine koje vekovima privlače pažnju i predstavljaju predmet divljenja.

Foto: Meridijan Promo

San o uživanju u misterioznom ambijentu Egipta će sada moći da se i ostvari, jer Meridianbet donosi promociju, u kojoj su glavne zvezde slot igrice, sa egipatskom tematikom.

Meridian je poznat kao mesto najboljeg provoda i igrači svakog dana imaju priliku da budu deo sjajnih promocija, koje uvek donose kako zabavu, tako i odlične nagrade.

Tako i ovoga puta, Meridianbet je pripremio pravu egipatsku slot avanturu i nagrade kojima niko neće odoleti.

Igrači će moći da se zabavljaju svake nedelje, od petka do nedelje i da osvoje neodoljive nagrade. U promociji mogu da učestvuju samo registrovani igrači sa sajta meridianbet.rs, a LIVE stanje turnira se

može pratiti preko widgeta koji se nalazi u samom slotu.

Habanero slot igre koje će igračima pružiti odličan provod i fantastične nagrade su Queen of Queens, Queen of Queens 2, Egyptian Dreams, Egyptian Dreams Deluxe, Mummy Money, King Tut's Tomb i Treasure Tomb.

Pitanje koje se odmah nameće je - koje su nagrade?

Odgovor će obradovati sve ljubitelje kazino igara, jer će sjajne nagrade uneti još više uzbuđenja pri igranju Habanero slot igara. Igrač koji osvoji 1. mesto dobija 3000 dinara na bonus račun.

Drugoplasirani osvaja 2000 dinara na bonus račun. A igrače od 3. do 5. mesta očekuje 1000 dinara na bonus račun.

Minimalni bet za učestvovanje na turniru je 20 dinara. Rangiranje igrača će se zasnivati na osnovu bodova koji se akumuliraju prema sledećem pravilu - dobitak / ulog * 1000, a poziciju i nagrade na turniru možete pratiti na widgetu gorepomenutih slotova.

Slot avantura u Meridianu predstavlja idealnu priliku za dobru zabavu i osvajanje fenomenalnih nagrada, a sve to u ambiijentu mističnog i zanimljivog Egipta.

(Telegraf / PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boris

    28. mart 2020 | 12:50

    Bonusi su zaista odlicni,kao i nagrade. Svaka cast! Nista od letovanja u Egiptu ali zato cemo imati bar malo utisak da smo mu blizu.

  • Miroslav

    28. mart 2020 | 13:25

    Dokle vise da Meridianu uzimam pare na casinu :D Sad i bonusi.. ccc :D

  • Lazar

    28. mart 2020 | 13:14

    Moja destinacija iz snova. Hvala Meridian

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA