≫ 

Rukometna transfer bomba usred korona krize: Igrač Vardara otišao u Belorusiju

Slovenački rukometaš Staš Skube nastupaće sledeće sezone za Meškov Brest

  • 0
Staš Skube

Foto: SEHA League

Rukometaš Vardara, aktuelnog prvaka Evrope,  Staš Skube od naredne sezone igraće za Meškov Brest, preneli su makedonski mediji.

Beloruski klub je potvrdio da je slovenački bek potpisao dvogodišnji ugovor, a kako su naveli radi se o nerealno dobrom, bombastičnom i "kosmičkom" igraču.

Skube, koji je u Vardaru proveo dve godine, rekao je da su ga visoke ambicije Meškov Bresta u Ligi šampiona i dobre preporuke naterale da napravi transfer u Belorusiju.

Podsetimo, Vardar, aktuelni šamnpion Evrope se nalazi pred gašenjem, posle prstanka ulaganja novca od sponzora ruskog milionera Samsonenko.

Najbolji igrač Timur Dibirov je još pre nekoliko nedelja poručio

-Krenuli smo da tražimo nove klubove, jer nam je čovek došao i sve pošteno rekao. Mogli smo samo da mu kažemo „hvala“ za sve ono što je uradio za 50, 100 igrača, trenera i ljudi koji su prošli kroz Vardar sve ove godine. Onda je posle Kelna rečeno da će se Samsonenku pomoći da održi klub na nivou kakav jeste.

- On je rekao „dobro, ostajem ako date podršku, hoćemo i treću titulu Ligu prvaka“. Na taj način smo svi ostali u klubu, da sačekamo stabilizaciju i momke koji su trebali da dođu na početku sezone. Rečeno je da će sve biti sređeno za mesec dana. Čovek koji je hteo da napusti klub, sada mora da preuzme na sebe tuđa obećanja. On nije imao taj novac i sada ga nema - rekao je Dibirov.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA