≫ 

Izvini Tom, ali mi se još zovemo Tampa Bej: Bakenirsi možda promene naziv u "Tampa Brejdi"

Gradonačelnica Tampe Džejn Kastor poslala je zanimljivo pismo kvoterbeku Bakenirsa Tomu Brejdiju

  • 0
Tom Brejdi Foto: Tanjug/AP

Brejdi je pre nekoliko nedelja objavio da posle dve decenije napušta Nju Ingland Patriotse i nastavlja karijeru u Tampa Bej Bakenirsima.

U velikom iščekivanju Superboula 55 koji se održava upravo u februaru u Tampi, legendarni kvoterbek je dočekan sa velikim uzbuđenjem u timu, ali ne i na ulicama grada.

S obzirom na to da je u Tampi na snazi karantin zbog pandemije korona virusa, policija je Brejdija zamolila da napusti park u kom je trenirao. Nekoliko dana kasnije stigle su reči "pomirenja".

- Tom, moje izvinjenje zbog nešto lošije komunikacije otkako si došao, nije baš najbolji prvi utisak. Ali, imajući u vidu moju biografiju i rad u policiji, nisam mogla, a da ne kažem ljudima da istraže prijavljeno viđenje koze (GOAT - najveći igrač svih vremena, ali i koza kao životinja) koja divlja u jednom od naših lepih parkova. Nema problema, hvala što si to prihvatio kako treba - napisala je Kastor.

Brejdi se smatra jednim od najboljih u istoriji NFL jer je šest puta pobeđivao u borbi za Lombardijev trofej, četiri puta je bio MVP finala, a devet puta je igrao u najvažnijem meču sezone.

- Nego da se uozbiljimo. Kako možemo da ti pomognemo da Tampa Bej osvoji Lombardijev trofej na Superboulu 55? Naš je cilj da postanemo prvi tim koji je to uradio u svom dvorištu, sanjamo velike snove, postavili smo lestvicu visoko i najvažnije, završavamo posao - kaže dalje Kastor.

Brejdi je u međuvremenu po dolasku u Tampu "zaključao" dva trejdmarka "Tompa Bej" i "Tampa Brejdi".

Ovo je naišlo na veoma loše reakcije u javnosti zbog njegove istorije sa Petsima, a nije promaklo ni gradonačelnici Tampe.

- P.S. Tom, zovemo se Tampa Bej. Ali ako osvojiš Superboul, onda ćemo razmišljati o nazivu Tampa Brejdi - zaključuje se u pismu.

Video: Masa frenetično skandirala Trampu i Melaniji

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA