≫ 

Najluđe hapšenje NFL šampiona: Vozio bez dozvole, našli mu marihuanu i hašiš, opirao se privođenju!

Uživao je u potpunoj slobodi Bašuon Brilend, pre nego što je lišen iste

  • 0
Bašun Brilend foto: youtube/Bashaud Breeland

Jedan od najvažnijih šrafova u šampionskom pohodu Kanzas Sitija na Superboul, Bašuon Brilend (28), uhapšen je zbog niza prekršaja među kojima je i posedovanje opojnih supstanci.

Kornerbeka Čifsa policija je zaustavila zbog vožnje neispravnog motora, a kada je krenula provera ispostavilo se da Brilend nema ni dozvolu za dvotočkaša, što je opet sitan prestup u odnosu na ono što su policajci dalje pronašli.

Na teret mu se stavlja i posedovanje 28 grama marihuane i 10 grama hašiša, ali i opiranje prilikom hapšenja, prenose američki mediji.

Po strani je tako ostalo to što je za vreme vožnje ispijao alkohol iz boce, doduše nije precizirano da li je u pitanju vino ili pivo, no to je Brilendu sad najmanje važno, jer bi zbog ovakvog ponašanja mogao da bude izbačen iz kluba, koji je, naravno, obavešten o svemu što se desilo sa njihovim adutom.

Briland je bio jedan od ključnih igrača u osvajanju Superboula, igrao je na 16 utakmica u regularnom delu sezone, 15 kao starter, uz odličan učinak tokom pohoda ka samoj završnici sezone.

Upisao je jedan intersepšn u finalu za titulu protiv San Franciska.

Početkom ovog meseca produžio je saradnju sa Čifsima na godinu dana, ali sada ta saradnja može biti dovedena u pitanje zbog ispada Brilanda.

Video: Urnebesni snimak hapšenja UFC zvezde: Popio sam jedno piće, danas ranije u toku dana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA